Ferreteria.es

Ferreteria.es, del grup Cofac, és un exemple de com un negoci familiar, amb més de 100 anys d’història, afronta els nous reptes que planteja l’actual moment, amb una orientació clara cap a les noves tecnologies i el comerç electrònic.

Ara fa un any l’empresa va obrir una nova línia de negoci a Internet: www.ferreteria.es. Aquest espai virtual recull tot el coneixement acumulat de quatre generacions al capdavant d’un negoci, que l’any 1900 va obrir la seva primera botiga al carrer Urgell de Barcelona.

En els últims anys l’empresa ha creat 25 llocs de treball i col·labora activament en iniciatives de l’Ajuntament de Barcelona, com El Comerç i les Escoles, el programa de divulgació de l’entorn cultural i històric de la ciutat a través del comerç de proximitat.

Recentment, Ferreteria.es va estar convidada per Google a participar a la trobada anual que aquesta multinacional celebra a la seva seu a Dublín, juntament amb 250 empreses de 24 països.

Tot un reconeixement per a un comerç que ara afronta un nou repte: obrir un espai adreçat a la ferreteria per a empresa, que se sumarà a la que actualment existeix pel públic final. Aquest web es complementa amb les diferents botigues físiques que l’empresa té a la ciutat, on continua oferint la mateixa atenció propera i professional de fa 100 anys.

Imatge treballadors ferreteria.es

Enllaços i materials relacionats