Freeel Electric Bikes

PREMI AL COMERÇ INNOVADOR

Menció especial 

Freeel Electric Bikes és un projecte jove que incorpora de manera integral aspectes com el disseny, la mobilitat la usabilitat, l’estalvi i la tecnologia, i que, a més, no oblida el valor que té el punt de venda com a punt de connexió amb el client. Aquests són els motius que han valorat els membres del jurat a l’hora d’atorgar una menció especial a aquest establiment. “El que hem fet tots aquests anys és escoltar i adaptar-nos al que els barcelonins volien”, comenta el gerent de l’empresa, Daniel Tizón.

Quan fa deu anys el col·lapse al centre de la ciutat i els nivells de contaminació començaven a demanar respostes, els creadors de Freeel Electric Bikes es van preguntar: com podem implicar-nos en la millora de la ciutat? Podem crear un mitjà de transport àgil, nou i econòmic que ens faci més feliços i millori la qualitat de vida a Barcelona? D’aquesta il·lusió va néixer Freeel, un sistema de transport però també una proposta de vida per a la ciutadania. 

Al llarg dels anys, l’empresa ha crescut gràcies a una estratègia que posa els usuaris al centre. Per una banda, escoltant les necessitats del client i millorant el producte. Per l’altra, amb una atenció propera i un tracte personalitzat basat en la confiança i la prescripció. 

 

 

 

 

Freeel Electric Bikes

Enllaços i materials relacionats