Josep Escofet

PREMI ALBERT GONZÁLEZ A LA TASCA DE CONTRIBUCIÓ A LA PROMOCIÓ, INNOVACIÓ I CONEIXEMENT DEL COMERÇ DE LA CIUTAT

Premi

Josep Escofet ha rebut el Premi Albert González per la seva tasca de contribució a la promoció, innovació i coneixement del comerç de la ciutat. “L’Albert González va ser un gran gurú del comerç, tenia una gran saviesa. De fet, vaig començar a participar al món del comerç gràcies a ell, així que el reconeixement és una gran satisfacció personal”, explica Escofet.

Xarcuter de professió i vocació al seu barri de Sants natal, el jurat ha valorat la tasca incansable que Escofet ha dut a terme per millorar les condicions del comerç de proximitat de Barcelona tant des de l’Associació de Comerciants del carrer Galileu que va presidir com des de l’eix comercial de Sants - Les Corts, que va fundar el 2006. 

Diuen al món del màrqueting que tot el que passa, si no s’explica, és com si no hagués passat”, reflexiona Escofet, “per tant, cal explicar i visibilitzar que el món del comerç de proximitat comença a revifar. I ho fa per dos elements clau: professionalitat i proximitat”. Aquests dos elements han caracteritzat la trajectòria de Josep Escofet, un comerciant que, més enllà d’aixecar la persiana cada dia, reivindica i reclama per al seu barri un lloc digne de ser viscut. 

 

 

 

Josep Escofet

Enllaços i materials relacionats