Panes Creativos

PREMI AL COMERÇ INNOVADOR

Premi

El jurat destaca Daniel Jordà i Panes Creativos com a exemple d’artesà creatiu que ofereix un producte alineat als nous corrents gastronòmics, sense perdre l’arrelament a l’entorn. Per Jordà, “aquest reconeixement dignifica el Gremi del pa i el comerç artesà”, alhora que “durant uns dies posa el focus a Nou Barris i mostra que no tot passa al centre de la ciutat”. 

Aquest forner de tercera generació ha obert camí cap a una nova manera d’entendre els oficis, convertint la feina artesana en un laboratori d’idees. Darrere la seva creativitat, hi ha una filosofia basada en l’amor pel pa (“Love is in the bread”, en diu ell) com a aliment i símbol gairebé universal de generositat i hospitalitat. Aquesta visió ha fet que els seus productes es puguin trobar a restaurants amb estrelles Michelin. I un altre fet destacat: el comerç col·labora habitualment amb projectes educatius i socials. 

L’establiment, situat a la plaça Garrigó, aposta per mantenir-se a Nou Barris. “Els barris continuem vius: molta gent cada dia ens diu que no marxem d’aquí”, explica el forner que també espera que aquest reconeixement doni visibilitat i atregui gent a la zona. “Tenim ganes de rebre clients nous”, conclou.

 

 

 

 

 

Panes Creativos

Enllaços i materials relacionats