Pastisseria Kessler-Galimany, artesana de qualitat

La Pastisseria Kessler-Galimany és una de les pastisseries més antigues i emblemàtiques del barri de Sants de Barcelona. Amb els seus 50 anys d’història, s’ha concentrat en l’elaboració de pastisseria artesana de qualitat.

Fa 60 anys, Teresa Kessler i Josep Galimany, els fundadors de la pastisseria, van començar aquest negoci familiar. Amb el pas del temps i després  d’un salt generacional, han propiciat la introducció de noves tecnologies i pastisseria moderna però mantenint sempre els productes clàssics de tota la vida i les tendències de sempre. Des de fa 24 anys, la pastisseria està en mans del fill de la parella fundadora, Joan Galimany Kesslerque continua la mateixa política dels seus pares per oferir els productes de qualitat als seus clients de sempre.

Carles Galimany, el fill de Joan Galimany, també ha estat sempre un emprenedor avançat que ha mirat al futur i ha considerat com exemple el seu pare per tirar endavant aquest negoci.

Els bons resultats aconseguits, l'interès de fer les coses ben fetes i oferir productes artesans de màxima qualitat han estat els aspectes més destacats d’aquesta família.

Serveis que ofereix:

  • Sala per a festes infantils
  • Càterings per areunions de treball, esdeveniments d'empresa, festes familiars o d'amics, barbacoes
  • Cafeteria, un dels llocs més populars del carrer de Sants amb un ambient molt càlid i acollidor. Trobareu productes propis de pastisseria i artesanals.
  • Forn de pa, podeu trobar una amplia especialitat de pans i brioixeria típica de la zona, tots artesanals i exclusius.

La Pastisseria Kessler forma part del programa "El comerç i les escoles” impulsat per la Direcció de Comerç i Consum, de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l’IMEB.

Aquest programa té com a objectiu afavorir el coneixement de l’entorn cultural, social i històric de Barcelona entre l’alumnat, mitjançant el comerç de barri, i alhora educar per a un consum crític i responsable.

La podeu trobar al carrer de Sants, 53.