La Bodegueta de Sant Andreu
Oberta per dos veïns de Sant Andreu de Palomar enamorats del seu barri (el qual anomenen poble), que tres mesos abans de la pandèmia van decidir reinventar-se professionalment i fer realitat el seu somni de crear un punt de trobada per fer el vermut i menjar tapes i a més, per emportar. Amb la màxima “cuina modesta, però honesta”, i passió i humilitat com a ingredients principals. Tapes i platets de tota la vida, 100% casolans, sempre amb ànima, mai de cinquena gamma, elaborats amb productes de quilòmetre zero i qualitat, la majoria provinents de comerços del veïnat perquè creuen en els valors associatius. La carta reuneix setze varietats de croquetes –entre d’altres, una de botifarró de Burgos i pera caramel·litzada, la de ceps i foie, la de gambes i lluç i la de gorgonzola i nous–, la bomba de Sant Andreu, el tripartit d’hummus, l’amanida no russa, el pollastre Pepe amb salsa japonesa i la seva versió d’Heura, les truites especials de la Charo en tapa, puntillitas, caçó en adob, guisats –tripa, mandonguilles amb calamarsons i carn a la jardinera–. I també, fusta de formatges i d’embotits per acompanyar amb una copa de vi, combinats de llaunes i packs de vermut.
L’èxit els va encoratjar a inaugurar, al davant, el nou La Cuina de La Bodegueta (rambla de Fabra i Puig, 25).
Contacte