La Forquilla
Fa 24 anys que és obert i està consolidat com un dels restaurants més populars de Verdun. La Mireia a la cuina, en Dani a la sala i els seus dos fills ajudant, en un local que la mare d’en Dani, a finals dels anys vuitanta, va inaugurar com una granja per esmorzar i berenar. Aposten per productes frescos de qualitat i proximitat, que adquireixen als mercats de la Guineueta i Montserrat, situats ben a prop. Treballats amb originalitat i passió, hi elaboren esmorzars i dinars per als veïns i comerciants del barri. El menú que ofereixen entre setmana el decideix la temporada: cada dia és diferent i el componen guisats de tota la vida cuinats a foc lent, amanides amb hortalisses i verdures d’horts ecològics de Tordera, i peix i marisc de captures sostenibles a Malgrat i Blanes. I per sopar, els dijous i els divendres, ofereixen petits plats atents a les tendències i altres propostes fora de carta. Entre les seves elaboracions fixes, hi trobem els tacos de cansalada teriyaki amb salsa de rave, fulles tendres i ceba adobada, i el tàrtar de peix llimona (segons oferta) de km 0 amb llet de coco, llima i brots de coriandre. Per contribuir al consum responsable, per als encàrrecs takeaway utilitzen envasos reutilitzables. I una vegada al mes organitzen vetllades gastromusicals.
Contacte