Estudiants, docents i comerciants presenten els projectes del programa Dissenyem Comerç

28/02/2023 - 19:01 h

DISSENYEM COMERÇ. El Foyer del Disseny Hub Barcelona ha acollit la presentació dels projectes del programa Dissenyem comerç. També hi han pres part estudiants, docents i comerciants que hi han participat i hi han anunciat les noves propostes per al 2023.

El dimecres, 1 de març, es va dur a terme l'acte de presentació dels projectes impulsats dins el programa Dissenyem Comerç. Va ser en un acte al Foyer del Disseny Hub Barcelona, que va comptar amb la participació d'estudiants, docents i comerciants que han pres part en la darrera edició de la iniciativa. Alhora, l'esdeveniment també va servir per anunciar les noves propostes que es materialitzaran al llarg d'aquest 2023 en diversos eixos comercials de la ciutat i que comptaran amb un finançament de 223.000 euros provinents de l’impost turístic (IEET).

El programa Dissenyem Comerç ha facilitat que l’alumnat de 10 centres de formació en disseny treballessin amb 11 eixos comercials de Barcelona per revitalitzar el comerç de proximitat. Durant l’acte, es van poder veure exposats els projectes en què han treballat escoles i eixos. Alhora, es va presentar també la publicació que recull els dos anys de col·laboracions amb les propostes sorgides del programa. Aquí podeu veure una galeria fotogràfica de l’acte.

Han format part de l’edició 22-23: l’Idem Creative Arts School – Associació de comerciants de la Rambleta; Elisava, Facultat de disseny i enginyeria de la UVIC-UCC – Sagrera Activa Associació de Comerciants (SAAC); Escola Massana -Born Comerç; BAU, Centre Universitari d’Arts i Disseny de Barcelona – Cor d’Horta; ESDAPC (Escola Superior de Disseny i d’Arts plàstiques de Catalunya) – Fabra Centre; LCI Barcelona – Associació de Comerciants del carrer Torrijos i Associació de comerciants de Travessera de Gràcia Centre; ACID HOUSE – Eix Comercial Poblenou; Elisava– Eix Comercial Sants-Les Corts; EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona -Eix de Sarrià; UPC/UB (mbdesign) -Xarxa de Comerç Divers; IED Barcelona, Centre Superior de Disseny – Associació del Passeig de Gràcia.

Dissenyem comerç és una iniciativa impulsada per la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats, Règim Interior i Hisenda, el Disseny Hub Barcelona amb la col·laboració del Barcelona centre de Disseny.