Les botigues de l’avinguda Gaudí organitzen un joc de pistes i una ambientació basada en el modernisme

Modernisme i tradicions locals al comerç. Les botigues de l’eix comercial Gaudí Shopping, en col·laboració amb l’Any del Comerç i la Cultura, promouen una activitat cultural amb accions als aparadors dels comerços, ambientats en el modernisme i les tradicions locals en el comerç.

Quan

21/12/2018

Està en marxa un joc de pistes relacionat amb el Modernisme a través dels aparadors de les botigues i a més s’obsequia els clients amb una col·lecció de targetes postals amb diferents il·lustracions sobre aquest moviment artístic.

Just a l’avinguda Gaudí i als seus entorns s’estableix un lligam amb el Modernisme, a través de dos dels grans monument emblemàtics de la ciutat que el representen: la Sagrada Família i el recinte de l’Hospital de Sant Pau.

La iniciativa pretén vincular el comerç de la zona amb aquests monuments tot aportant informació al visitant sobre el moviment artístic, la història del barri i detalls sobre la vida dels arquitectes Antoni Gaudí i Lluís Domènec i Montaner, a més de les tradicions culturals i gastronòmiques locals. Es fomenta la visita a peu pel barri i la compra als comerços de proximitat.

S’ha realitzat una ambientació modernista dels establiments comercials i de restauració així com dels aparadors, que inclou elements de realitat augmentada amb informació cultural i altres elements de decoració efímers realitzats per alumnes de les escoles de disseny i aparadorisme de la ciutat (Llotja i Deià).

També hi ha un joc d’investigació, dirigit a les famílies, amb un argument relacionat amb la història del barri i especialment central en els arquitectes Gaudí i Domènech i Montaner. Els dies per participar al joc: 22 i 29 de desembre, d’11:30 a 13:30.