Les "Relíquies del temps": misteri a les botigues d'Horta

Comerç i cultura popular. “Relíquies del temps” és l’activitat que l’associació Cor d’Horta duu a terme a la Festa Major d’Horta 2019. Misteri, enginy i tensió us esperen en aquest original scape room. Descobriu-lo!

Cada any, un munt d’associacions de comerciants contribueixen a les festes dels barris de Barcelona. “Relíquies del temps” és l’activitat innovadora que l’associació Cor d’Horta duu a terme a la Festa Major d’Horta. Us l'expliquem!

El misteri, l’enginy i la tensió arriben a Horta

Un botiguer misteriós arriba a Horta provinent del passat… però li cal ajuda per tornar a la seva època. En el marc de la Festa Major d’Horta, l’Associació de Comerciants Cor d’Horta posa en marxa un scape game en el qual us podreu convertir en cercadors de les “Relíquies del temps” i ajudar el botiguer a tornar a casa sa i estalvi. 

Haureu de trobar totes les relíquies en un joc trepidant ple de misteri, enginy i tensió. Però… què és un scape game?

Scape games: el joc de què tothom parla

Un scape game és un joc que ha viscut un augment aquests darrers anys, en el qual les persones jugadores, normalment en grups petits, tenen un repte i han de fer servir els elements que van descobrint al llarg del recorregut o l’espai per resoldre una sèrie de puzles en un temps limitat. Les “Relíquies del temps” n’és un!

Inscripcions obertes!

La participació és gratuïta i les inscripcions ja són obertes; això sí, el joc no és apte per a menors de 16 anys. Ajudeu el botiguer a tornar a la seva època tot resolent els misteris!

El comerç s’apunta a la festa

El comerç de proximitat ajuda a vertebrar els barris de Barcelona a través de la seva tasca quotidiana. Ara bé, en certs moments de l’any, aquesta frase pren una força especialment rellevant. I un d’aquests és quan arriba la tan esperada festa major als barris de la ciutat, on moltes de les associacions de comerciants i eixos comercials posen el seu gra de sorra per contribuir a enfortir el teixit veïnal amb programacions festives. Fires, mostres al carrer o esmorzars de forquilla en poden ser bons exemples. Tanmateix, n’hi ha alguns de sorprenents i creatius, i aquest scape game n’és un!