Tens un establiment? Inscriu-te als tallers de transformació digital i fes el salt al món en línia

17/12/2020 - 17:16 h

FORMACIÓ. El Cercle Tecnològic de Catalunya, amb la col·laboració de la Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, organitza diversos tallers sobre transformació digital del comerç al detall.

Amb l'objectiu de promoure el teixit comercial com a eix dinamitzador de l’economia de proximitat, acompanyant-lo amb eines i recursos per tal que es puguin transformar digitalment i adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors, el Centre Tecnològic de Catalunya, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha posat en marxa diversos tallers de transformacio digital. T'ho expliquem.

Concretament, es tracta de tallers adreçats a aquells negocis interessats en disposar d’eines i coneixements per dissenyar implementar un pla de digitalització pel seu negoci. Les sessions, que van començar el passat 14 de desembre, s’allargaran fins a finals de gener i seran temàtiques. La primera, impartida per Núria Mañé i que tindrà lloc el 18 de gener de 2021 de 14:30h a 16:30h, versarà al voltant de pautes, consells, recursos i solucions per fer arribar els negocis a nous mercats. La segona, titulada Com iniciar o millorar la venda online, anirà a càrrec de Kim Ruiz i tindrà lloc el 15 de desembre i el 19 de gener, de 14:30h a 16:30h. Per últim, els tallers es tancaran amb la sessió anomenada Com millorar la relació i fidelització de la meva clientela, impartida per David Soler els dies 16 de desembre i 20 de generm també de 14:30h a 16:30h.

Les inscripcions ja estan obertes i poden realitzar-se gratuïtament des d’aquest enllaç. Pel que fa al format, cada taller consta de dues sessions de dues hores de vídeo en streaming i els participants podran estar en contacte amb el ponent a través d’una bústia de correu electrònic durant el període comprès entre la primera i la segona sessió.

Com són els tallers?

Els tallers arrenquen amb una sessió de treball de dues hores liderada per professionals TIC experts en l’àmbit i a continuació s’obre un servei de resolució de preguntes, dubtes, necessitats per part dels establiments participants, via correu electrònic i accés a una carpeta virtual amb documentació i recursos. Per finalitzar, a l’acabar el període lectiu es celebra la sessió de treball final també de dues hores.

.L’objectiu del taller és assessorar, aconsellar, aportar criteri per prendre bones decisions i fixar un pla de transformació digital en cada establiment participant. Els tallers són productius, és a dir, en la primera sessió es presenta un document de necessitats, solucions i recursos. Entre les dues sessions es fa un seguiment dels dubtes i es dona resposta a través d’email o similar, i a la sessió virtual final es resolen dubtes i preguntes que s’han rebut al llarg del període. Al finalitzar aquest procés s’elaborarà una documentació final tipus infografia i mapa de recursos i solucions per a cada taller.