Resultats del procés consultiu sobre l’obertura d’establiments comercials en festius durant l’estiu

Un cop presentades les dades de participació del procés consultiu, ja en pots consultar els resultats quantitatius. A continuació, te’ls presentem de manera global i també per categories. 

 
A més, si desitges ampliar informació, pots consultar l’informe de resultats de la consulta sobre l'obertura d'establiments comercials en festius durant l'estiu, amb dades quantitatives i qualitatives, i una base de dades dinàmica dels resultats.
 
També pots trobar l'informe de resultats sobre l'obertura de comerços el diumenge, que inclou els resultats de l'Enquesta a vianants de la zona turística - Enquesta al sector comercial - Preguntes específiques a l’Òmnibus municipal - Observació de botigues obertes i tancades durant el període estival.
 
L'objectiu d'aquest procés és recollir, de manera pública i transparent, la diversitat d’opinions a l’entorn d’aquest tema, i ampliar el debat a altres col·lectius més enllà del mateix sector comercial. 
 
Aquest procés consultiu culminarà amb una proposta definitiva sobre els horaris, que s’aprovarà en el Consell Plenari Municipal.