Premi Comerç de Barcelona

Premi "Comerç Barcelona"

Barcelona és una ciutat dinàmica, creativa i oberta, amb una àmplia oferta cultural i empresarial reconeguda a tot Europa, entre la qual destaca l'oferta comercial i associativa, que representa una font de riquesa i que és l'eix vertebrador de la vida a la ciutat. El comerç és un element fonamental de la nostra societat. La perseverança, l'impuls i la reinvenció dels comerços barcelonins, donen continuïtat a un model comercial de qualitat.

Per a reconèixer la contribució dels nostres comerciants, l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Turisme, organitza anualment el premi «Comerç de Barcelona». Aquest acte es va celebrar per primera vegada l’any 1997, amb l’objectiu de valorar l’esforç del sector comercial i la seva contribució a la continuïtat del nostre model comercial de proximitat i a la promoció econòmica de la nostra ciutat.

Amb el temps, el premi s’ha consolidat com una celebració de referència a Barcelona i un autèntic punt de trobada anual dels representants de les entitats que formen part del comerç barceloní.

Botigues de Barcelona Botigues de Barcelona Botigues de Barcelona

 

Premis per a tot tipus de comerços,

perquè a BCN hi ha de tot

 

 

Premi a la iniciativa comercial innovadora de l’any

Adreçat a reconèixer la iniciativa empresarial que representi una notable aportació al sector comercial de la ciutat pel sistema de venda, els productes, els llocs d’ubicació, la prestació de serveis als consumidors, etc. La iniciativa ha d’haver començat durant l’any 2015.

 

Premi al comerç col·laboratiu

Adreçat a premiar la iniciativa agrupada que representi una aportació significativa a la dinamització comercial i social d’un barri o zona de la ciutat. La iniciativa s’ha d’haver desenvolupat en la seva totalitat o en part durant l’any 2015.

Premi Albert González a la tasca de contribució a la promoció i coneixement del comerç de la ciutat

Reconeixement a aquella persona que per la seva llarga trajectòria hagi contribuït a la millora, dinamització i suport del comerç de la ciutat de Barcelona. 

 

Premi a l’establiment comercial

Reconeixement a la singularitat de determinats establiments comercials que ofereixin una imatge distintiva del comerç de la ciutat de Barcelona per les seves característiques d’oferta, d’imatge, la capacitat de reconversió, per l’antiguitat, per la qualitat del servei al consumidor, etc.

Premi a la sostenibilitat en el comerç.

Reconeixement a aquell comerç que introdueixi paràmetres socials i/o ambientals tant en el seu establiment, com en els seus productes i/o serveis que ofereix al consumidor. 

Premi al comerç cultural de proximitat

Aquest premi s’atorga a una persona, entitat, iniciativa, establiment o projecte que per la seva trajectòria o activitat en l’àmbit del comerç cultural de proximitat hagi incidit destacadament, al llarg de l’any 2015, en favor del desenvolupament cultural de Barcelona.

Premi Mercats de Barcelona

Aquest premi serà convocat per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, que en redactarà les bases i establirà el termini per presentar s’hi i el lloc on s’ha de lliurar la documentació necessària. L’IMMB també nomenarà el jurat que deliberarà sobre el premi que es lliurarà juntament amb els de la resta de modalitats. Per a més informació, podeu consultar el web de Mercats:

www.barcelona.cat/mercats

 

 

 

Torna a "Foment del comerç de proximitat"

L'acte de lliurament dels premis de la 21a Edició tindrà lloc durant el tercer trimestre de 2018