Rasoterra
Fundat el 2013 per la Chiara, el Daniele i el Guillem, ha aportat a Barcelona cuina vegana de temporada i proximitat, amb un ADN totalment slow food i els tocs creatius de la xef alacantina Adriana Carcelén. La carta, que canvia força sovint, no inclou hamburgueses, xoriço plant-based ni altres imitacions de la proteïna animal; defineixen la seva minuta com a finestra a la biodiversitat vegetal que ens envolta, i tracten, amb afecte i passió, les verdures, els llegums, els cereals, les algues i les flors que proporciona la natura, alhora que prioritzen els productes conreats de manera responsable als horts locals. Treballen exclusivament amb una fórmula de preu fix i per a tota la taula, amb aperitiu del dia, primer, segon i postres per triar.
A la sala ofereixen un servei proper, en què expliquen cada plat i recomanen el millor vi natural per acompanyar-lo. I si no vols alcohol, no passa res; disposen d’opcions sense –com refrescos urbans ecològics– i d’un maridatge amb begudes fermentades
i probiòtiques.
Composten els seus residus orgànics i fan un ús conscient de l’aigua. Han obtingut la certificació Biosphere, la de Garantia de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya… Els pilars de la seva filosofia s’abreugen en tres pes: planeta, producte i persones.
Contacte