Roig Robí
Els anys de trajectòria d’aquest restaurant el converteixen en un autèntic clàssic. Inaugurat el 1982 per Mercè Navarro –cuinera autodidacta i perfeccionista, amb la intuïció d’un paladar educat en el bon producte ben cuinat i l’esforç de l’aprenentatge meticulós–, des del primer dia la premissa va ser “cuinar amb amor i honradesa”. La il·lusió de la seva alma mater que cada plat fos memorable la manté el seu fill, Joan Crosas, que avui s’ocupa que tot funcioni. En una sala elegant i una agradable terrassa-jardí interior, proposa cuina tradicional catalana revisada per adaptar-la als gustos actuals, en convivència amb nous sabors. Reben marisc i peix fresc dues vegades al dia i més productes de màxima qualitat. Els arrossos –com l’emblemàtic d’espardenyes i carxofes–, el bacallà i altres peixos de llotja al forn, a la sal o a la brasa i les carns, com el farcell de perdiu amb col, el pollastret de pagès farcit amb orellanes, prunes i pinyons o l’steak tartare de filet amb crema de mascarpone i mostassa, sempre són apostes guanyadores. I en temporada ofereixen menús amb tòfona i bolets comprats directament al recol·lector. Carta extensa de vins.
Contacte