Recursos per oferir un servei de qualitat

Volem que disposis de tota la informació i de tots els recursos que necessitis perquè puguis oferir un millor servei i de màxima qualitat als clients, ja que és cosa de tots fer que Barcelona sigui la botiga més gran del món.

 

Guia pràctica de serveis: 82 mesures per a la reactivació econòmica

Ja pots consultar la nova guia pràctica de serveis editada per l'Ajuntament de Barcelona, que recull les 82 mesures per a la reactivació econòmica que ha aprovat el consistori arran de la situació generada per la covid-19. Dins del document, s'inclouen dos apartats específics dirigits al comerç de proximitat i a la restauració de Barcelona.

 

Serveis i Programes per al Comerç

La Direcció de Comerç ha dissenyat, conjuntament amb Barcelona Activa, un conjunt de serveis i programes de suport al desenvolupament empresarial, així com necessitats del teixit comercial de la ciutat.

 

Bones pràctiques

T'oferim consells, recomanacions i requisits perquè a l'hora de gestionar el teu comerç sigui tot més fàcil. Des del tracte amb els clients fins a les necessitats d'etiquetatge o temes de prevenció laboral.

  

Gremis i associacions

Els gremis de professionals i artesans aporten la continuïtat d'una feina amb molt de valor afegit i transmeten el seu coneixement. I gràcies a les associacions de comerciants, entre tots (comerciants, clients i administracions) podem vetllar pels interessos que ens ocupen perquè Barcelona segueixi, i per molts anys, essent la millor botiga del món.

 

Sistema Arbitral de Consum

Per tal de resoldre conflictes derivats del comerç, l’Ajuntament posa a disposició dels clients i comerciants un espai per trobar solucions mancomunades de manera ràpida i eficaç.

Tota la informació i tots els recursos a la teva disposició perquè puguis oferir un millor servei i de màxima qualitat