Recursos per oferir un servei de qualitat

Volem que disposis de tota la informació i de tots els recursos que necessitis perquè puguis oferir un millor servei i de màxima qualitat als clients, ja que és cosa de tots fer que Barcelona sigui la botiga més gran del món.

 

Serveis i Programes per al Comerç

La Direcció de Comerç ha dissenyat, conjuntament amb Barcelona Activa, un conjunt de serveis i programes de suport al desenvolupament empresarial, així com necessitats del teixit comercial de la ciutat.

 

Codi de bones pràctiques

T'oferim consells, recomanacions i requisits perquè a l'hora de gestionar el teu comerç sigui tot més fàcil. Des del tracte amb els clients fins a les necessitats d'etiquetatge o temes de prevenció laboral.

 

Formació - "Obert al Futur": Pla Formatiu per al Comerç de Proximitat

Tan important és mantenir la teva botiga en ordre, tot complint les normatives, que el producte o servei que vens sigui de la màxima qualitat, per exemple, com ara disposar d'una formació i preparació que cerca l'excel·lència. El programa "Obert al Futur" et permet formar-te sobre gestió empresarial i capacitació tecnològica. 

 

Gremis i associacions

Els gremis de professionals i artesans aporten la continuïtat d'una feina amb molt de valor afegit i transmeten el seu coneixement. I gràcies a les associacions de comerciants, entre tots (comerciants, clients i administracions) podem vetllar pels interessos que ens ocupen perquè Barcelona segueixi, i per molts anys, essent la millor botiga del món.

 

Sistema Arbitral de Consum

Per tal de resoldre conflictes derivats del comerç, l’Ajuntament posa a disposició dels clients i comerciants un espai per trobar solucions mancomunades de manera ràpida i eficaç.

Tota la informació i tots els recursos a la teva disposició perquè puguis oferir un millor servei i de màxima qualitat