Serveis i programes per al Comerç

El comerç de Barcelona és una de les línies estratègiques de treball de l’Ajuntament de Barcelona. Per això, la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona impulsa, a través de Barcelona Activa, serveis i programes específics per posar-vos a l’abast noves eines que contribueixin a millorar els vostres negocis, prestigiar la carrera professional i afavorir el relleu generacional. Us presentem les últimes novetats:

 

Xarxa comercial creixment

Xarxa comercial en creixement

En aquesta sessió s'explicaran els reptes del comerç minorista i de les entitats associatives del comerç de Barcelona i com s'articularà el programa d'assessorament individual i formació grupal de 2019 de la xarxa.

 

 

 Digitalitza't

Digitalitza't

La Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa que ofereix assessorament personalitzat a comerços, serveis de proximitat i associacions de comerciants per a millorar el seu nivell de maduresa digital.

 

Pla formatiu Obert al Futur

Formació - "Obert al Futur": Pla Formatiu per al Comerç de Proximitat

Tan important és mantenir la teva botiga en ordre, tot complint les normatives, que el producte o servei que vens sigui de la màxima qualitat, per exemple, com ara disposar d'una formació i preparació que cerca l'excel·lència. El programa "Obert al Futur" et permet formar-te sobre gestió empresarial i capacitació tecnològica.

 

Cursos online de Comerç

Cursos online de comerç

 

Si no tens temps d'assistir a formacions presencials, també t'oferim la possiblitat d'aprendre des d'on vulguis i quan vulguis. Al llarg del 2019 posarem a la teva disposició cursos online relacionats amb el comerç.

Catàleg de serveis i programes Barcelona Activa

Enllaços i materials relacionats

Catàleg de serveis i programes

Descarrega't el catàleg amb el conjunt de serveis i programes de suport al desenvolupament empresarial, així com necessitats del teixit comercial de la ciutat.