Vivanda

Finalista
Qualitat gastronòmica
2018
Sarrià-Sant Gervasi
Cuina catalana
Cuina mediterrània
Entre 40 i 50

La història del Vivanda és indissociable del barri de Sarrià. Amb la seva agradable terrassa enjardinada interior, lluny de la tensió urbana, aquest restaurant rep el comensal de Barcelona, familiar i de menjar amb gust, des de fa 41 anys. De la mà del prolífic Jordi Vilà des del 2009, arriben a la taula –alguna d’alta i col·lectiva per asseure’s en tamboret– tapes i racions per compartir que es nodreixen de la tradició catalana i mediterrània, senzilles i rigoroses. Les croquetes de pernil, pernil, les faves a la catalana, el farcellet de col, la botifarra de perol i patata i els pedrers amb verdures glacejades són alguns dels clàssics que proposen el xef i el seu soci Gabriel Calzado. Vilà és Premi Nacional de Gastronomia 2021 i propietari que camina entre fogons a Alkimia (1 estrella Michelin) i AlKostat (cuina catalana).

Contacte

Carrer Major de Sarrià, 134. 08017 Barcelona.
932 031 918