Els districtes i el comerç

Plans de comerç de districte

El Plans de Comerç de cada un dels Districtes, 2014-2017 presenten la seva realitat comercial, les propostes d’actuació de les polítiques municipals i les iniciatives privades dels comerciants, amb l’objectiu de consensuar i compartir una visió estratègica i corresponsable pel comerç de proximitat els propers anys.

El seu marc de referència són els propis Plans d’actuació Municipal dels Districtes (PAD) i el Pla d’Impuls i suport al Comerç de Barcelona.

En la seva elaboració hi han participat activament les associacions i eixos comercials, representats als Consells de Comerç dels Districtes.

És un document que pretén sigui d’especial d’utilitat per les organitzacions de comerciants i que els pugui aportar, una visió global de tots els elements que poden influir en la dinàmica del comerç i ajudi a l’hora de planificar i gestionar les seves estratègies comercials a curt i mig termini.

També ha de ser un document referent pels diferents àmbits d’actuació municipal del districte i ciutat, doncs la majoria de polítiques municipals afecten de forma directa o indirecta al món del comerç.

Tenir en compte al comerç en aquesta transversalitat, es garantia per reforçar la pròpia activitat econòmica d’aquest sector i els seus efectes de cohesió dels barris.

 

Iniciatives del comerç als districtes

Els carrers s’omplen de vida mentre comerciants i ciutadans interactuen, fomentant així la cohesió social. Els itineraris de tapes, les visites a establiments singulars, les shopping nights i les fires de mostres són només algunes de les moltes activitats que es realitzen als barris barcelonins. Troba aquí a tota la informació que necessites per gaudir del comerç i els districtes!

Les rutes de tapes 

Les rutes de tapes 

Desenes i desenes de tapes t’esperen als diferents districtes de Barcelona. Mira quanta varietat!

Itineraris de comerços singulars

Itineraris de comerços singulars

Coneix la història de Barcelona gràcies als itineraris que recorren els comerços més curiosos i antics de la ciutat. Informa’t dels itineraris!

Nits de comerç

Nits de comerç

Comerços i mercats obren les seves portes més enllà del seu horari habitual per oferir-te grans experiències. A la nit també pots comprar!

Comerç al carrer

Comerços al carrer

El comerç surt al carrer per omplir de vida tots dels districtes. Consulta les dates de tots els esdeveniments!

Comerç al carrer

Moda al carrer

El programa BCN Moda al Carrer, porta als carrers i places de Barcelona la moda que es ven a les botigues de la ciutat.

  

 

 

 

Torna