Els districtes i el comerç

Plans de comerç de districte

Els plans de comerç de Districtes presenten la seva realitat comercial, les propostes de les polítiques municipals i les iniciatives privades dels comerciants, amb l’objectiu de consensuar i compartir una visió estratègica i corresponsable pel comerç de proximitat els propers anys.

El seu marc de referència és la Mesura de Govern: Estratègia de reforç i projecció del comerç de Barcelona 2017-2019.

Actualment, els districtes estan treballant en la seva actualització amb la participació activa d’associacions i eixos comercials.

La mesura de govern de reforç i de projecció de comerç estableix que un dels elements estratègics és desenvolupar un model territorial de treball amb els districtes perquè són coneixedors experts de la realitat i operadors capaços d’implementar les polítiques municipals.

 

Iniciatives del comerç als districtes

Els carrers s’omplen de vida mentre comerciants i ciutadans interactuen, fomentant així la cohesió social. Els itineraris de tapes, les visites a establiments singulars, les shopping nights i les fires de mostres són només algunes de les moltes activitats que es realitzen als barris barcelonins. Troba aquí a tota la informació que necessites per gaudir del comerç i els districtes!

Les rutes de tapes 

Les rutes de tapes 

Desenes i desenes de tapes t’esperen als diferents districtes de Barcelona. Mira quanta varietat!

Itineraris de comerços singulars

Itineraris de comerços singulars

Coneix la història de Barcelona gràcies als itineraris que recorren els comerços més curiosos i antics de la ciutat. Informa’t dels itineraris!

Comerços al carrer

Comerç al carrer

El comerç surt al carrer per omplir de vida tots dels districtes. Consulta les dates de tots els esdeveniments!