Traductor de google :

Una mostra fotogràfica de tres països diferents, però amb molts elements comuns. Dones lluitadores que en el seu dia a dia s’enfronten a la violència de gènere i a diferents violències polítiques, econòmiques, socials i culturals. En el passat, present i futur resisteixen en peu de lluita.

A l’agost de 2019, quinze persones voluntàries es van desplaçar a Colòmbia, Palestina i Mèxic amb l’objectiu d’establir un coneixement directe d’aquestes regions per boca d’aquestes comunitats i organitzacions locals que les acollien. Les tres brigades es van reunir i entrevistar amb diferents líders i activistes, acompanyades per les entitats socials locals de l’Associació Catalana per la Pau: Fundació pels Drets Humans i el Dret Internacional Humanitari del Centre i Orient Colombià (Colòmbia); Palestinian Farmers Union (Palestina); I l’Observatori dels Drets Humans dels Pobles (Mèxic).

Dones en peu de lluita és una exposició realitzada en el marc de les Brigades de Solidaritat organitzades cada any per l’Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO.


Tarea programada

Centre Cívic Teixonera

Dirección:
Carrer d'Arenys, 75
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
la Teixonera
Ciudad:
Barcelona