Adhesions al comunicat de petició de regularització extraordinària a persones immigrades en situació irregular

CMIB. Adherireix-t'hi a través del correu electrònic: consellimmigracio@bcn.cat

En les darreres setmanes, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona ha publicat un comunicat per demanar, entre d’altres, la regularització del personal sanitari sense permís de treball o títol reconegut per atendre l’emergència, així com de totes les persones en situació irregular per poder encarar les conseqüències de la crisi amb tots els drets garantits.

El comunicat compta ja amb més de 300 adhesions, entre persones individuals, entitats i organitzacions. La llista d’adhesions es compon de tot l’ampli i divers espectre dels moviments socials, amb la participació d’associacions veïnals, sindicats, entitats de defensa de drets, entitats esportives, d’inserció sociolaboral, culturals, interculturals, empreses de l’economia social i cooperativa i òrgans de l’administració pública i universitaris. Completen la llista adhesions de persones a títol individual.

A través del següent enllaç pots consultar el llistat complet d’adhesions rebudes fins ara. Adherireix-t’hi tu també a través del correu electrònic consellimmigracio@bcn.cat.