Celebrada la Trobada BCN Ciutat Diversa 2019

Diversitat. Més de 16.000 persones van passar pels diferents espais al llarg del dia.

El passat 17 de novembre va celebrar-se una nova edició de la Trobada BCN Ciutat Diversa, una diada per visibilitzar, compartir i gaudir de la diversitat de la nostra ciutat.

Al llarg del dia van passar pels diferents espais més de 16.000 persones, enguany amb una nova estructura de carpes i amb múltiples activitats com, entre d’altres, la ludoteca, el racó escènic o la biblioteca vivent, amb gran afluència de públic interessat en poder escoltar les seves històries de vida.

Des del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB) es fa una valoració molt positiva de la trobada, amb un increment del ja nombrós volum d’entitats participants, de l’assistència, i del nombre d’activitats, malgrat el canvi de data de la Trobada.

Com cada any, el CMIB escull un tema principal que treballa al llarg de l’any, i en aquesta ocasió el tema ha estat Persones migrades i envelliment. En aquest sentit, durant la Trobada aquesta temàtica va abordar-se en diferents taules rodones a l’espai de la Carpa Auditori, i va realitzar-se, així mateix, la lectura d’un manifest i la presentació d’un vídeo de sensibilització, realitzat amb la participació de les entitats del sector i que en breu podreu veure.

Podeu trobar més informació sobre la Trobada, dades de participació i un vídeo resum de la diada a través del següent enllaç.