Esteu aquí

El camí del Poble Gitano, una història de diversitat

Conferència. 1 de febrer, a les 17.15h, a l'Auditori del Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra

El proper divendres, 1 de febrer, La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) realitzarà la presentació del projecte “El camí del Poble Gitano, una història de diversitat”.

Aquest projecte, iniciat el novembre de 2017, té com a objectiu reconstruir l’arbre migratori del poble gitano a Europa, i per assolir-lo, en aquest viatge s’ha comptat amb la participació de persones gitanes de tota Europa, així com amb l’investigador i director del departament de Ciència Experimental i de la Salut  de la Universitat Pompeu Fabra, el Dr. David Comas.

Durant l’acte, que tindrà format de conferència, es debatrà sobre la identitat i cultura del poble gitano amb persones gitanes d’arreu d’Europa. Així mateix, es mostrarà un avanç del vídeo documental sobre la identitat, la història i la cultura gitana que s’ha dut a terme viatjant arreu de Catalunya, Espanya, Grècia, el Regne Unit i Romania per reconstruir els passos fets pels avantpassats del poble gitano.

La conferència tindrà lloc el proper divendres 1 de febrer, a les 17.15h, a l’Auditori del Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (c/ Roc Boronat, 138).

Comparteix aquest contingut