Cicle de debats “I L'EDUCACIÓ A BARCELONA, QUÈ?”

SEGONA SESSIÓ SOBRE L’ EDUCACIÓ INFANTIL I L’ESCOLA BRESSOL DAVANT LA SITUACIÓ GENERADA PER LA COVID-19: noves formes de relacionar-se famílies i d’aprendre.

Des del Consell Educatiu Municipal de Barcelona volem continuar reflexionant i debatent al voltant de la importància social de l’educació a la nostra ciutat.  I ho volem fer de forma col·lectiva amb el conjunt de la comunitat educativa.

L’educació infantil del 0-3 és un àmbit estratègic fonamental a l’hora de promoure els drets i les oportunitats dels infants. A banda de ser un recurs bàsic per a les famílies per conciliar la seva vida laboral i familiar, aquest àmbit ofereix als infants oportunitats de desenvolupament personal, social, cognitiu i emocional en plenes garanties en una etapa primerenca determinant per a la seva trajectòria vital futura. Per a la població socialment menys afavorida, l’educació infantil ajuda a prevenir i a combatre els efectes privatius que la pobresa infantil genera en el desenvolupament dels infants que la pateixen.

Amb la crisi provocada per la Covid-19 s’ha posat poca atenció en aquesta etapa educativa, així doncs volem posar a debat la necessitat i la transformació d’aquests espais plenament educatius.

8 de setembre de 2020, de 17.30 a 19.00h
Inscripcions a
cembdebats@bcn.cat
Rebràs un correu de confirmació

Per accedir a la plataforma Webex:

  • Entra a l’enllaç deu minuts abans de l’inici del webinar, per comprovar que pots accedir-hi sense problemes.
  • Et recomanem que et descarreguis l’aplicació amb anticipació, així t’asseguraràs del seu correcte funcionament i et podràs familiaritzar amb l’eina (pots trobar el manual en aquesta mateixa pàgina)..
  • Assegura’t de tenir el navegador actualitzat.
  • Preguntes: podràs fer-ne a durant les intervencions a través del xat de l’aplicació. Per poder oferir una resposta més articulada, es recolliran les preguntes de manera global.
  • Per qüestions tècniques, i per assegurar una bona qualitat de so, es silenciaran tots els micròfons.
  • Si tens problemes per connectar-te al webinar, pots escriure al correu cembdebats@bcn.cat

 

Compartiu aquest contingut