You are here

El curs 2010-21, el cicle de concerts dels alumnes estrena nom, i passa a nomenar-se Divendres Jove. Tots els divendres a les 19:30 h, l’Auditori Eduard Toldrà acollirà les propostes de concert dels diferents departaments  del Conservatori.

Amb una trajectòria de més d’una dècada, la idea de crear un cicle estable, amb concerts protagonitzats pels alumnes, sorgeix de la voluntat de fer un pas més enllà de les audicions d’aula dels diferents departaments, i afavorir així una experiència amb format de concert, on l’alumnat presenta una actuació d’alt nivell, tant des del punt de vista del repertori com de la interpretació.

Al llarg de tot el curs,  gairebé 30 concerts gratuïts, oberts a tota la ciutat, el cicle pretén donar suport a la projecció artística dels alumnes, acollint propostes diverses: interpretacions solistes, música de cambra, concerts d’intercanvi, monogràfics de compositors i compositores,  actuacions dels premis d’honor, així com també propostes d’antics alumnes que segueixen vinculats al centre.

 

PROGRAMACIÓ

En fase de programació

 

 

   

 

Conservatori Municipal de Música de Barcelona CMMB

Carrer Bruc 110-112 08009 Barcelona

Com arribar: 

Metro
L3 «Passeig de Gràcia», L5 «Verdaguer», L4 «Verdaguer» i «Girona».

Autobusos
7, 20, 21, 22, 24, 28, 39, 43, 44, 45, 47, N4, N6, N7.

Renfe
«Passeig de Gràcia» i «Catalunya».