You are here

Actes de cloenda dels cursos oberts 2017-2018 del Conservatori

Cloenda dels cursos oberts 207-2018, al Conservatori Municipal de Música.

Durant el mes de juny tenen lloc al Conservatori Municipal de Música de Barcelona diferents audicions, concerts i d’altres activitats com a actes de cloenda del curs 2017-2018, dels cursos Oberts dins del marc del programa d’activitats musicals “Bruc Obert”.

Els Cursos Oberts del Conservatori Municipal de Música de Barcelona formen part del programa d’activitats musicals “Bruc obert” i s’adrecen -sense cap requisit musical previ-, a la ciutadania en general, amb la voluntat de “restituir” la música a les persones, facilitant la seva pràctica musical.

Aquest curs 2017/18, el nombre total d’inscripcions als cursos oberts del Conservatori ha estat de 590 persones participants, amb un increment d’un 22% en relació als inscrits el curs anterior.

JUNY: ALGUNES ACTIVITATS DESTACADES

Dissabte 9 de juny: 18.00 hores
Auditori Eduard Toldrà.
Conservatori Municipal de Música de Barcelona
Carrer Bruc, 112. Barcelona.

Concert de les corals “Canta Conservatori”
Murat Khupov, director.
Repertori: entre d’altres obres, s’interpretaran dues escrites per a la coral “Canta Conservatori”:- “Ulls de molsa”, de M. Assumpció Codina, professora jubilada del CMMB, impulsora dels Cursos Oberts i col·laboradora voluntària de la coral.
– “Variacions a Sant Ferriol”, d’Albert Llanas, director del CMMB.

Nota: Fruït del Conveni de col·laboració entre l’IMEB i Casa Asia, en aquest concert hi participarà també la coral “Barcelona Coral Asia”, amb repertori en diferents llengües asiàtiques. Aquesta coral està dirigida per Carles Comalada, professor de cant coral del CMMB.

Dissabte 16 de juny, 13.00 hores
Auditori Eduard Toldrà.
Conservatori Municipal de Música de Barcelona
Carrer Bruc, 112.

Audició de flamenc