You are here

Concert Solidari al Petit Palau

El dimecres 20 de novembre, els grups de cambra que van obtenir Premi i Mencions al Concurs 18-19, juntament amb el trio Aurum, format per professorat del Conservatori (Erika Gallova, violí, Laura Sanz, violoncel i Jordi Farran, piano), seran els protagonistes d’un concert solidari de relleu, al Petit Palau de la Música de Barcelona. El concert serà a benefici de la Fundació Nendéu  https://www.fundacionendeu.org/

i DTI Community https://www.dticommunity.org/

La Fundació Nen Déu té el seu  origen a finals del segle  XIX, l’any 1892, a Barcelona. El projecte al qual anirà destinada la recaptació del concert serà l’adequació d’aules de formació per a joves amb capacitats diferents.

Pel que fa a DTI Community, les donacions del concert aniran a donar suport al programa d’implementació del model de donacions d’òrgans de Catalunya al tercer món.

Serà un gran concert i els projectes mereixen la solidaritat de tots!

Els alumnes, alguns ara ja ex-alumnes, que hi participaran són: Guillermo Abad, Niels Bekius,  Adrià Perea i Oriol Sanz, piano. Aina Cassasas, Ela Arenas i Rosalia Rigau, violí.  Llorenç Carbó i Min Cho, violoncels.  Les formacions de cambra seran: duo de piano, trio amb piano i quintet amb piano. 

Dimecres 20 de novembre a les 20 h. Petit Palau de la Música. Entrada-donatiu 25 €