You are here

SESSIÓ INFORMATIVA CURSOS OBERTS 2019/20

El proper dimarts 3 de setembre, el dia que s’obren les preinscripcions als Cursos Oberts 2019/20, les persones que vulguin fer alguna consulta directament als docents dels cursos podran fer-ho, a les 18.00 h al conservatori.

Les especialitats en les que podreu fer consultes directes són les següents:

Actea Cor Femení, Anem a l’òpera, Anem de concert, Cantes i vols saber-te acompanyar al piano?, Com es fa una òpera?, Combo flamenc, Coral Canta Conservatori, Iniciació al baix elèctric, El món de la veu, Escoltem Jazz!; Iniciació al cant líric, Iniciació al cant modern/jazz, Iniciació a la guitarra (clàssica, flamenca, moderna), Iniciació a l’harmonia moderna, Iniciació al piano,  Iniciació al piano modern, Tècnica vocal bàsica, Vols cantar i acompanyar-te a la guitarra?, Vols tocar en grup? (combo modern), Vols aprendre música?,  Vols tocar en grup? (combo modern).

Per consultes dels cursos següents (Audició, lectura i anàlisi de les obres mestres, Com escoltar la música, Iniciació al violoncel, L’esplendor del barroc, Lectura musical i dictats, Música de cambra, Taller de composició i instrumentació, Vols aprendre harmonia?), us preguem envieu un correu a brucobert@cmmb.cat.

En cas de que vulgueu conèixer l’opinió dels assistents als Cursos  Oberts durant l’any 2018/19, podeu consultar en el document adjunt el resultat de les enquestes de satisfacció.