Barcelona Cultura
avatar

Seward

SEWARD és un col·lectiu d'acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant. Percussions tradicionals i bateries experimentals, un banjo amb distorsió i efectes, una veu amb moltes personalitats, guitarres elèctriques, contrabaixos, artefactes sonors, gravacions de camp ... Un espectacle de Seward pot ocórrer en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Pot ser un dinar popular cuinat i servit per ells mateixos, un passeig per la ciutat donant 7 concerts en un dia, o la banda sonora improvisada i manipulada en directe de qualsevol pel·lícula, obra de teatre, poesia o dansa.

El quart disc d'aquest col·lectiu d'art sonor es titula WE PREFER TO, i serà per Gandula, Foehn i Moorworks. El títol de l'àlbum fa front al mític lema de la resistència passiva del Bartleby de Melville, "I would prefer not to", animant més aviat a l'acció directa i la participació col·lectiva mitjançant un present i reivindicatiu WE PREFER TO. Una frase que ha definit i defineix l'esperit activista, lliure i col·laboratiu de Seward des dels seus orígens: reconstrucció constant dels formats dels seus concerts i discos, abstinència digital constructiva i participativa, fundació del Sindicat de Músics, defensa de la llibertat d'expressió amb No Callarem ...
WE PREFER TO serà editat en format especial: una bossa de te creada pel grup, una capsa de llumins i un joc de cartes personalitzat amb descàrrega digital HD. Aquest pack serà distribuït mitjançant Gandula, Foehn, Moorworks, Arrebato Libros i Seward en llibreries, fruiteries, botigues, restaurants i altres espais independents. A més, el primer single del disc, As A Trap, serà llançat en format web interactiva on cada oient s'apropiarà de la cançó d'una manera diferent.

WE PREFER TO ha estat gravat íntegrament a Denton, Texas, produït per Seward, Scott Solter (St. Vincent, Mountain Goats, Dirty Projectors ...) i Matt Pence (Midlake, John Grant ...) i masteritzat per Carlos Freitas (Sepultura, Caetano Veloso , Omara Portuondo ...) a Sao Paulo, Brasil.