Barcelona Cultura
Dead Capo

Dead Capo

DATA

22.09.18 21:00h - 22:00h

VENUE

Escenari Harmonia

La música de Dead Capo és el resultat d’un voraç consum i assimilació de tot un seguit d’estils de música, com ara jazz, surf, swing, punk, free-jazz, electrònica o easy-listening, entre d’altres; motlles musicals fosos que, units, en conformen un de propi. Un concert de Dead Capo es pot descriure com una celebració, una feliç conciliació d’extrems musicals, entre la llibertat interpretativa i la precisió dels arranjaments, entre la cruesa i la subtilesa. Per a ells, el desig de fugir de les estructures òbvies i trillades és prioritari, però no perden mai de vista la diversió i l’entreteniment. El seu talent per combinar l’avantguarda amb allò popular admet moltes lectures i és capaç de satisfer tant el melòman exigent com qui només pretén divertir-se una estona.

Amb divuit anys d’activitat a les espatlles, se’ls ha vist en una llarga llista de festivals de jazz, cites experimentals, sales i festivals de rock per tot el món. A més, han participat en gales de cinema, esdeveniments literaris i culturals i en concerts per nens, on han interpretat sintonies de programes infantils.

El quartet oferirà un concert en el que repassaran els millors temes dels seus més de 19 anys de trajectòria conjunta, també les seves versions més celebrades i la presentació d’algunes peces noves. Un aquelarre de jazz-punk, surf, free jazz, lounge , bandes sonores i rock instrumental.


Myspace Bandcamp Twitter Facebook