Barcelona Cultura
Rebelmadiaq Sound System

Rebelmadiaq Sound System

DATA

23.09.18 17:00h - 22:00h

VENUE

La Pionera

Rebelmadiaq neix el 2003 a la ciutat de Granada i s'estableix a Barcelona el 2005. Durant aquest temps, han desplegat les seves maletes de música per escenaris, sales, clubs, festivals i esdeveniments, alhora que han compartit cartell amb nombrosos sounds systems, bandes i artistes locals i internacionals. Especialitzats en el col·leccionisme de música jamaicana planxada en vinil, compten també amb una interessant dub box i, recentment, amb produccions pròpies editades sota el seu segell en col·laboració amb artistes com ara Luciano, Macka B, Shuga, Micah Shemaiah, Keida, Joseph Cotton, etc., i productors com ara Chalart58 o Genius T.

Des 2016, compten amb el seu propi sound system de construcció artesanal, amb què promocionen nombrosos balls a la ciutat de Barcelona i més enllà.

Rebelmadiaq són, sobretot, amants del so jamaicà i els seus diferents gèneres: des dels fundacionals mento, ska, early reggae & rocksteady, passant per les produccions roots & rub a dub, digital, lovers rock i, així, fins arribar al dancehall actual i a les noves produccions de so reggae que emanen d'estudis jamaicans i internacionals.

Tot això en un context en què el contacte amb el públic és constant i el ball es fa imprescindible.


Youtube