Barcelona Cultura
La Pionera: Bam 2018  - Rebelmadiaq Sound System meets Llobregat Block Party

DATA

23.09.18 17:00h - 22:00h

ESPACIO

La Pionera

Des del sound system artesanal de Rebelmadiaq, el diumenge 23 podrem assistir a la trobada de dos dels col·lectius més inquiets de la ciutat. Llobregat Block Party i rebelmadiaq sound system, que combinaran sessions, tallers i cantants convidats per donar vida a una tarda de diumenge que recull d'esperit innovador i comunitari de diferents estils de música.

Salsa, Cumbia & Soneo amb The Rigodonians.

Un selector, un presentador i dues col·leccions de discos diverses que naveguen en l'ahir i l'avui de la música amb qualitat amagada en les més inversemblants calaixeres de botigues, mercats i cabines de dj abandonades. Des del Funk fins a la Bossa, passant per Calypso, Rythm & Blues, Cumbia, Northern Soul, Rap, Salsa, Dancehall .. i amb especial atenció als ritmes llatins d'ahir i d'avui.

Un projecte espectacular dins i fora de la pista de ball.

Taller + Exhibició de Danses Urbanes amb Kenya Sauer, Pau Arnal i Emma Navarro

¿T'agrada ballar? ¿Coneixes les danses urbanes? Kenya Sauer, Pau Arnal i Emma Navarro oferiran un taller per aprendre alguns passos i poder fer una petita coreografia. Aquest taller serà gratuït i sense inscripció prèvia. Tot això acompanyat d'una exhibició de ball per part dels talleristes.

Micro Lliure de rap amb Llobregat Block Party

El projecte Llobregat Block Party, dedicat a la cultura HIPHOP, organitza una de les seves especialitats: Un micro lliure de rap. Els micros lliures són un espai de participació oberta i de lliure expressió on el dj va punxant instrumentals perquè tothom pugui rapejar una lletra o fer una improvisació. Tot això acompanyat d'alguns mc's que dinamitzaran el micro lliure amb reptes i jocs no aptes per a mc's curts de creativitat. Si t'agrada rapejar, no t'ho perdis!

100% reggae vibes amb Rebelmadiaq, Adala, Paula Bu & Alex Bass.

Rebelmadiaq neix el 2003 a la ciutat de Granada i s'estableix a Barcelona el 2005. Durant aquest temps, han desplegat les seves maletes de música per escenaris, sales, clubs, festivals i esdeveniments, alhora que han compartit cartell amb nombrosos sounds systems, bandes i artistes locals i internacionals. Especialitzats en el col·leccionisme de música jamaicana planxada en vinil, compten també amb una interessant dub box i, recentment, amb produccions pròpies editades sota el seu segell en col·laboració amb artistes com ara Luciano, Macka B, Shuga, Micah Shemaiah, Keida, Joseph Cotton, etc., i productors com ara Chalart58 o Genius T.

Per aquest BAM 2018 prepararan un set acompanyats de les veus d'Adala, Paula Bu i Alex Bass, referents de la música jamaicana a la ciutat.