Barcelona Cultura

Enfortim les arts comunitàries.

Articulem barris i comunitats al voltant de processos creatius.

Enfortim les arts comunitàries.
DATA

10.04.19 - 11.04.19 18:30h - 13:30h

ESPAI

Antiga Escola Massana

Dia: 10 i 11 d'abril
Hora: 18:30 h. / 10:30 h.
Lloc: Antiga Escola Massana

Una jornada per donar forma i contingut a una experiència pilot: la Taula d’Art Comunitari a Barcelona. La taula neix com una eina per articular els diversos programes i les iniciatives d’arts comunitàries existents, identificar-ne les fortaleses i crear sinèrgies, aportant una una mirada global i de ciutat sobre els projectes. La jornada es divideix en dues parts: una espai de debat, amb dues experiències internacionals sobre arts comunitàries i polítiques culturals; i la trobada de més de vint entitats, en forma de grup de treball per co-dissenyar el prototip.

Dia 10
18.30- 20.30 Taula rodona i debat obert.
Amb la participació de Casilda Cabrerizo Sanz (Imagina Madrid) i Philippe Cunat (La Condition Publique).

Casilda Cabrerizo Sanz (Imagina Madrid) https://www.imagina-madrid.es/es
Forma part de l'equip de coordinació del programa Imagina Madrid, programa d'Intermediae-Escorxador, impulsat des de l'Àrea de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Madrid. Imagina Madrid explora noves formes d'intervenció en l'espai públic en què la producció cultural, la sostenibilitat ambiental i l'urbanisme social permetin imaginar i crear “la ciutat que volem habitar”.

Philippe Cunat (La Condition Publique)
La Condition Publique és un laboratori creatiu, lloc de vida, treball i difusió, a la cruïlla entre la cultura i la innovació social, urbana i ambiental. La Philippe és Cap del Departament de Desenvolupament i Innovació Social, que posa èmfasi en projectes culturals participatius del territori amb socis públics i locals, i en l’acompanyament de les comunitats creatives.

Dia 11
10.30- 13.30. Taller intern de disseny amb més de vint entitats de cultura comunitaria, proximitat i treball comunitari.