Barcelona Cultura

La tasca dels segells independents és un bon reflex de les diverses comunitats musicals que conviuen i creen a la ciutat. Des del BAM – Cultura Viva es recupera la fira discogràfica que havia format part dels inicis del Festival BAM, amb l’objectiu de crear un nou espai de trobada del món musical que permet posar en valor aquestes comunitats, que continuen articulant i promovent l’escolta i la producció discogràfica. S’hi podran trobar discos, llibres, revistes i fanzines. Una altra manera d’aproximar-se a la música de base de Barcelona.
logo

Aloud music LTD

Des del 2003 es dediquen a l'edició de discos i a l’organització de concerts per Espanya i Europa. Tendeixen a treballar amb estils com el post-rock, el noise, l'experimental i el psicodèlic.

logo

Associació Aiguamoll Música

Aiguamoll Música és un segell format per la discogràfica Aiguamoll Records, el programa musical de ràdio El Radiocassette i la revista digital de música independent CrazyFriday Magazine. L’associació té com a objectiu ajudar bandes locals del Maresme, des de la promoció fins a l’edició dels seus discos. ...

logo

Barranko Records

Barranko Records es dedica a la venda de vinils de segona mà. Especial DJs, rock i centenars de discos a 1 euro per a aquesta ocasió.

logo

Beauty Fool Records

Nou segell totalment DIY creat a Barcelona per Edu Matto i Daniel Pérez, membres de bandes com Glitterhouse, Wann i Salina. El seu únic objectiu és donar suport a música alternativa que, segons ells, mereixeria una repercussió o una visibilitat més grans, i el seu primer llançament és un 7 polzades dels nord-americans Distorted Pony, banda de culte dels noranta.

logo

Black Market Records

Una botiga en línia dedicada principalment a discos de vinil i centrada en el col·leccionisme i la segona mà. Puntualment, munten botiga física en determinats esdeveniments. Treballen amb estils com ara el punk/new wave, el rock alternatiu, el metal, el soul i el jazz, a més del rock/pop clàssic. Són els responsables del blog Spanish Bombs, del qual estan preparant un llibre i, properament, ...

logo

Brave Coast

Brave Coast és una discogràfica i promotora que enguany celebra el seu desè aniversari. Es dedica sobretot a la música en directe, tot i que van començar amb l'edició de discos. Un dels seus objectius principals és donar a conèixer noves propostes musicals genuïnes al públic català, i obrir noves vies i canals d'expressió per a la cultura emergent, original i de qualitat.

logo

Discos de Paseo

Discos de Paseo és un segell de Barcelona que defensa el pop en el seu sentit més ampli. Cerquen bones melodies i aquell toc amateur que aporta naturalitat a les cançons, sense oblidar la recuperació de grups de dècades passades que no van arribar al públic, però que tenen grans cançons al seu repertori.

logo

Discos Ledris

Botiga de col·leccionisme musical especialitzada en discos de vinil i CD. Fan especial èmfasi en els clàssics i el pop-rock independent i alternatiu, sense oblidar altres músiques com ara el soul, l'electrònica o el hip-hop.

logo

El forat records

Des de 2013, Forat Records distribueix i edita material punk i hardcore com ara CD, vinils i cassets, discos de segona mà, fanzins i altres publicacions.

logo

El Genio Equivocado

Petit segell independent barceloní que està actiu des de 2010. S’encarreguen de moure grups indies com ara Las Ruinas, Les Sueques, Hans Laguna, Perapertú (entre d'altres), als quals també han editat discos. Al setembre obren una tenda de discos a Gràcia.

logo

El Mamut Traçut

El Mamut Traçut és un petit segell “DIY”, amb seu a Sant Joan de Vilatorrada, orientat a l’antifolk, l’indie i el lo-fi. Des del 2007 editen material del “sotabosc” català i compilacions amb cançons de formacions d’arreu del món.

logo

El Notes

Fanzín que conté vinyetes gràfiques de dibuixants de l’escena del còmic independent i sempre relacionades amb la música. La publicació, que té set anys de vida, inclou un CD recopilatori amb temes de bandes amigues i col·laboradores.

logo

Famèlic

Famèlic és la casa de grups com ara L’Hereu Escampa, Univers, Da Souza, Heather o Germà Aire. Amb un peu a Barcelona i l'altre a Vic, editen discos en vinil, CD i casset. A més de comptar amb cinc anys de vida, tenen més de quaranta referències publicades i més de mig miler de concerts a les seves espatlles.

logo

Filferro Records

Filferro Records va començar ara fa just ara 10 anys, quan van decidir editar tots els seus treballs, sempre en vinil. És un segell DIY amb seu a Catalunya. Es mostren totalment en contra de continguts feixistes, racistes i sexistes.

logo

Hang The Dj! Records

Segell de Barcelona dirigit per Eric Fuentes —The Unfinished Sympathy—, actiu des de 2001. Ha publicat els debuts de bandes amb una posterior i interessant trajectòria com ara Cala Vento, Bullitt o Please Wait, i també els discos de Biscuit, Blood Quartet, FP, Tröpical Ice Land, Shake Before Use, Half Foot Outside, Rosa Luxemburg o The Bröntes. Actualment, presenta Estímuls Nocius, el dis ...

logo

Hidden Track Records

Hidden Track Records no és un segell convencional. Neix com a segell que acull autoeditors i artistes que es troben sols en el panorama musical, i els dona suport legal i els presta ajuda en àmbits com la distribució, la promoció i el llançament. Hidden pretén crear un espai de trobada per a músics i segells independents, en el qual sempre es tingui present el millor per a l'artista.

logo

Indian Runners

Indian Runners és una associació cultural que pretén promoure l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Munten concerts, editen discos, fan publicacions en altres formats i s'organitzen per afavorir el suport entre bandes

logo

La Carbonera

La Carbonera neix amb l’objectiu de convertir-se en la llibreria del Poble-sec i amb la voluntat de construir des del barri i per al barri una comunitat lectora. Es tracta d'un projecte cooperatiu, on sòcies i socis entenen el treball i el projecte de manera compartida i cooperativa, amb voluntat transformadora i seguint les línies de l'economia social i solidària.

logo

La Castanya

La Castanya és un segell discogràfic de Barcelona amb deu anys de trajectòria. Fins a aquest 2018 han editat més de cinquanta referències de grups nacionals i internacionals que van des de l'indie al noise, passant pel rock, la música experimental, l'electrònica, el fingerpicking, el pop i el punk.

logo

La Nada Colectiva

Col·lectiu destinat a donar a conèixer noves propostes musicals de l’àrea de Barcelona i rodalies. Editen cassets, munten concerts i participen en diferents programes radiofònics.

logo

Luup Records

Luup Records neix a la Costa Brava l'any 2014 amb la voluntat d'editar la música que els agrada i de recuperar el binomi segell-estudi de gravació amb Camaleó Estudi, d'on surt el so de la gran majoria dels seus projectes. Amb servei 360 i moltes hores, des de llavors el segell no ha parat de créixer i actualment ja editen, gestionen i mimen 7 artistes i/o bandes emergents que, a poc a poc, es ...

logo

Màgia Roja

Màgia Roja és un projecte pioner establert a Barcelona que promou l'art editant discos, organitzant conferències, tallers i, dues vegades a la setmana, sessions de DJ i música en directe a la seva seu, Màgia Roja HQ.

logo

Mediterrànima Records

Mediterrànima Records és una productora i segell discogràfic independent amb seu a Badalona i dedicat a treballar amb artistes emergents. El seu objectiu és la producció de música negra, d'arrels afroamericanes, d’estils com ara el soul, el funk, el R&B, el hip-hop, el jazz o la música disco, amb un aire modern i propi, mediterrani.

logo

Münster Studio

Münster és un petit estudi de disseny i il·lustració dedicat molt concretament a la música. Estan especialitzats en el disseny i el serigrafiat de cartells de concerts, tot i que també fan portades de discos i de llibres.

logo

No me'n records

Es tracta d'un segell discogràfic especialitzat en la música en directe i el format físic. Vol ser un espai de trobada i d’interrelació entre artistes i també amb el públic. Els seus objectius, entre d'altres, són donar suport als músics i recuperar talents que han deixat la seva obra abandonada en l'era pre-digital.

logo

Non Profit Records

Segell do it yourself de hardcore punk sense ànim de lucre

logo

Slow Walk Music

Slow Walk Music és un segell especialitzat en artistes africans que resideixen a Barcelona. Té 5 anys de vida i més de 15 referències en el mercat de diferents orígens, llengües i estils: The Afropolitan Sound.

logo

Snap! Clap! Club

Snap! Clap! Club és un segell independent creat al barri de Gràcia el 2011. Nascut de la necessitat de donar sortida a projectes culturals mínims, ha crescut a poc a poc com una família en què més que un so definit, hi ha un sentiment: productes cuidats, cançons boniques i afany per demostrar una filosofia DIY. Hi han treballat talents com Sant Miquel, Ayalga o Evripidis and his Tragedies, ...

logo

Spa.RK

Segell de música electrònica barceloní, amb predilecció per l’experimentació, la IDM i les propostes fora de norma, que ha publicat treballs de .tape., Arbol, bRUNA, Bradien i Eduard Escoffet, Eedl, Fibla, Híbrida Nen i Cavall, Luap i Wooky. Des del 2011 organitzen el festival dedicat a les arts sonores i visuals Eufònic, amb seu a les Terres de l’Ebre i amb una extensió hivernal a Bar ...

logo

Tupatutupa Records / Tupatutupa Books / Tarot Fanzine

Tupatutupa Records és un petit segell discogràfic actiu des de 2011 i que aposta pel vinil i els gèneres que van des del punk al grindcore.
Per altra banda, Tupatutupa Books és una iniciativa de fanzins amb temàtica musical, que està iniciant la seva activitat.
Tarot Fanzine és una publicació autoeditada i multidisciplinària en la qual participen diversos artistes.

logo

Ultra-Local Records

Ultra-Local Records és una botiga de discos del Poblenou especialitzada en grups i segells catalans i on es pot trobar també material musical de segona mà.

logo

VPR Records

Vomitopunkrock Records & Malicia Records és un segell dedicat a l'edició i distribució de discos de vinil de punk i hardcore dels anys 80, 90 i de l'actualitat. També és una botiga en la qual es poden trobar tots els estils de música.