Barcelona Cultura

El BAM Cultura Viva col·labora amb el Festival Internacional de Cinema Documental Musical In-Edit. 

En aquesta edició els joves seleccionats per la segona edició del taller In-Edit Talent rodaran els seus curtmetratges documentals en el marc del festival. 

Un dels objectius del festival In-Edit és el d’acostar-se al al públic jove i oferir-li les eines necessàries per apropar-se al cinema i la música a través del documental musical. Davant d’aquest repte el festival ha creat In-Edit Talent, un projecte per donar eines als més joves i formar-los com a nous creadors audiovisuals a través del documental musical. Sessions de formació amb professionals del sector, seguiment del projecte… Un treball col·laboratiu i en equip per potenciar el documental com una eina narrativa que permeti als joves explicar l’actualitat de la música emergent aportant una mirada única i pròpia, i alhora desperti la seva curiositat i interès.

A l’edició d’enguany, el festival BAM Cultura Viva col·labora estretament amb In-Edit Talent i serà l’espai musical on es rodaran els curtmetratges; aportant un marc ideal perquè els joves tinguin diferents opcions narratives per desenvolupar les seves propostes. El resultat es projectarà en pantalla gran a la propera edició del festival In-Edit i al programa “Música Moderna” de Betevé i segur que serà una bona manera de mostrar com la música i el cinema dialoguen entre ells i amb la ciutat que els acull, Barcelona.

In-Edit Talent compta també amb altres col·laboradors:

Festival RETEENA | CCCB | Betevé | SGAE

El Taller In-Edit Talent va dirigit a joves d’entre 15 i 25 anys.
Inscripcions fins al 24 d’agost. Places limitades
Tota la informació a la seva web