Barcelona Cultura
MECONIO

MECONIO

Tot comença l’any 2013, quan de unes quantes persones comencen a trobar-se i a tocar en un local d’assaig. A poc a poc la idea va anar agafant forma i de les components inicials només resten la Dèlia, guitarra i veu, i la Leti, bateria i veu.

No els hi agraden les etiquetes tot i que molta gent les troba molt properes al moviment RiotGrrrl per les seves consignes feministes i crits en contra de la violència masclista i sistema patriarcal. Per sort, però, les seves reivindicacions no es queden només aquí i xisclen també en contra del capitalisme i altres mals que ens acompanyen en el nostre llarg camí anomenat vida.

Van treure la seva primera maqueta gravada per Dadavid al local d’assaig de l’Ateneu Popular de 9 Barris a Barcelona el Desembre de 2015 i en uns mesos trauran el seu primer LP 12” autoeditat que es dirà La raíz del vello.


Facebook Bandcamp
@CulturaVivaBcn
19-02-2020 14:20
Com ens hem d’organitzar per garantir un model cooperatiu, comunitari i participatiu? Avui parlem sobre la… https://t.co/tEweOxejEA
@CulturaVivaBcn
18-02-2020 16:25
RT @annetabcn: Aquí estem. I seguim. @ccalbareda @enderrock @CulturaVivaBcn https://t.co/FjW4XQQYds
@CulturaVivaBcn
18-02-2020 15:11
RT @AlbertLloreta: M'està agradant molt el que diuen l'@annetabcn i l'@IkramBouloum al debat de l'Anuari en Viu sobre noves formes de fer e…