• Algoritmes

  Presentació de l'Observatori Global d’Intel·ligència Artificial Urbana

   

 • Il·lustració sobre drets digitals

  Publiquem el repositori de 46 iniciatives de la ciutadania en defensa dels drets digitals.

  Consulta’l!

   

home

Blog. Darreres entrades

Share

El passat dijous 1 de desembre, l’Ajuntament de Barcelona, Giga (Unicef-UIT), Mobile World Capital Barcelona i la Coalició de Ciutats pels Drets Digitals, van organitzar la Conferència de Barcelona per a la inclusió digital, una jornada oberta a la ciutadania per discutir com podem avançar cap a una transició digital justa centrada en les persones.

Estand de l'Ajuntament de Barcelona a una edició passada de l'Smart City Expo
Share

Arriba una nova edició de l'Smart City World Congress, el saló de referència global de les solucions intel·ligents per a un futur urbà més sostenible. Descobriu aquí els projectes i iniciatives de ciutat que l'Ajuntament de Barcelona presenta en el congrès com a exemple d'innovació al servei de les persones, de la creació d'oportunitats i de l'entorn urbà. 

Imagen promocional de la Conferencia de Barcelona para la inclusión digital
Share

Us convidem a la Conferència de Barcelona per a la Inclusió Digital, que tindrà lloc l’1 de desembre a Ca l’Alier. Organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, Giga (Unicef - UIT), la Mobile World Capital Barcelona i la Coalició de Ciutats pels Drets Digitals, és una jornada oberta a la ciutadania en la qual reflexionarem, de manera conjunta, sobre com podem avançar cap a una transició digital justa centrada en les persones.

Xarxes

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital