Ateneus de Fabricació

Descripció / Objectius

Fabricació digital per potenciar la innovació social ciutadana.

Els ateneus de fabricació són llocs per aprendre, col·laborar en diferents projectes, i formar part del desenvolupament social de la ciutat. Són un servei públic que divulga la tecnologia i la ciència de la fabricació digital. Tothom pot gaudir d’espais, eines i recursos públics i proposar projectes que millorin l’entorn més proper.

Els ateneus de fabricació estan oberts a tothom i el “preu” que s’ha de pagar per fer-los servir es diu contraprestació, un sistema de reversió social del suport rebut a l’ateneu a canvi del temps, el talent, la implicació i la participació de les persones en benefici de la comunitat. Tot sense la intervenció dels diners.

 

Ateneu de Fabricació al Parc Tecnològic

El nou Ateneu de Fabricació al Parc Tecnològic és un espai de referència per a la indústria avançada a Barcelona. Aquest espai s’adreça a les pimes de la ciutat i a les empreses que elaboren un producte propi en el camp tecnològic i industrial.

 

Notícies

Connectem Barcelona. Servei d’acompanyament de necessitats digitals

dj., 30/03/2023 - 11:16

TIC. Nou servei de préstec d’ordinadors portàtils i acompanyament digital a la Biblioteca Trinitat Vella - José Barbero.

El Parc del Fòrum es transforma en una gran aula de ciència

dc., 29/03/2023 - 20:59

Ciència. Més de 1.500 estudiants han participat en les activitats del programa STEAM.

Neix l’Institut de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Barcelona

dj., 09/03/2023 - 15:28

Educació i estudis. Oferirà un total de 629 places d’ensenyament de formació professional d’àmbit digital per al curs 2023-2024.

Més de 6.000 alumnes participaran aquest curs a la nova temporada d’activitats STEAM

dv., 03/03/2023 - 12:47

Ciència i educació. El Parc del Fòrum, el Parc d’atraccions Tibidabo i el Zoo seran els propers escenaris d’aquestes jornades de ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques per promoure les vocacions científiques entre l...

Agenda

Sense resultats

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital