Ateneus de Fabricació

Descripció / Objectius

Fabricació digital per potenciar la innovació social ciutadana.

Els ateneus de fabricació són llocs per aprendre, col·laborar en diferents projectes, i formar part del desenvolupament social de la ciutat. Són un servei públic que divulga la tecnologia i la ciència de la fabricació digital. Tothom pot gaudir d’espais, eines i recursos públics i proposar projectes que millorin l’entorn més proper.

Els ateneus de fabricació estan oberts a tothom i el “preu” que s’ha de pagar per fer-los servir es diu contraprestació, un sistema de reversió social del suport rebut a l’ateneu a canvi del temps, el talent, la implicació i la participació de les persones en benefici de la comunitat. Tot sense la intervenció dels diners.

 

Ateneu de Fabricació al Parc Tecnològic

El nou Ateneu de Fabricació al Parc Tecnològic és un espai de referència per a la indústria avançada a Barcelona. Aquest espai s’adreça a les pimes de la ciutat i a les empreses que elaboren un producte propi en el camp tecnològic i industrial.

 

Notícies

Inaugurat a Nou Barris 42 Barcelona, el campus de formació dels perfils digitals més sol·licitats

dc., 17/11/2021 - 08:05

Situat al Parc Tecnològic, té capacitat per a 800 estudiants i ve avalat per l’èxit del 100% d’inserció laboral als més de vint països i quatre continents en què és present

Ateneu de Fabricació Digital, Parc tecnològic, Nou Barris, Barcelona

Apropem la fabricació digital a les escoles per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques

dj., 04/11/2021 - 10:10

Nou programa educatiu per apropar la fabricació digital a les escoles. El nou Programa educatiu de fabricació digital facilita recursos i instruments al professorat i l’alumnat.

Iniciativa per incorporar la ciència computacional a les escoles

dl., 25/10/2021 - 17:56

Ciència computacional. Es farà a través d’un conveni amb Code.org, una entitat sense ànim de lucre que vol facilitar els coneixements de programació a les escoles del món.

Nou Ateneu de Fabricació Digital a Ca l’Alier

dl., 25/10/2021 - 13:54

Innovació. La Xarxa d'Ateneus de Fabricació sumarà, a principis de l'any vinent, un nou equipament al 22@ especialitzat en innovació urbana.

Agenda

Sense resultats

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital