Cibernàrium

Descripció / Objectius

Programa de difusió i formació tecnológica de Barcelona Activa.

Situat a l'edifici MediaTIC del 22@, el Cibernàrium és el programa de Barcelona Activa per formar-se tecnològicament i preparar-se professionalment en competències digitals. Activitats de curta i mitjana durada, molt pràctiques, i amb materials divulgatius sobre internet i tecnologies, adreçats a sectors professionals.

 

Quines són les característiques de les activitats?

Negoci i empresa, màrqueting i comunicació, creació web, imatge digital i disseny, programació, educació i TIC, fabricació digital i 3D. Què vols aprendre? El Cibernàrium proposa més de 180 activitats diferents, en grup reduït des del nivell més bàsic fins a l’avançat. Des de Barcelona Activa també t’ajuden a trobar feina, a engegar el teu projecte, a elaborar un pla de negoci i a buscar finançament per a la teva idea professional.

 

Notícies

Barcelona presenta la seva estratègia d’inclusió digital davant les Nacions Unides

dc., 17/02/2021 - 11:05

Inclusió digital. La tercera tinenta d’alcaldia de Barcelona, Laia Bonet, ha presentat davant les Nacions Unides l’estratègia municipal per disminuir la bretxa digital.

Maker Lab

dj., 28/01/2021 - 15:09

Maker Lab. A partir del 6 de febrer, els dissabtes a les 11h. Edat: grups de 8 a 11 i de 12 a 14 anys. Cal inscripció prèvia.

Nou servei d’assessorament digital per a famílies amb pocs coneixements TIC

dg., 20/12/2020 - 10:21

Inclusió. El projecte FADes (Famílies Assessorades Digitalment) resoldrà dubtes sobre la connexió en línia amb l’escola o ajudarà a familiaritzar-se amb les eines d’aprenentatge.

En marxa 42 Barcelona, el campus de programació més innovador

dc., 16/12/2020 - 14:39

Ajuntament. S’obrirà el segon semestre del 2021 amb un espai de 1.622 metres quadrats i capacitat per a 600 estudiants.

Agenda

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital