Cibernàrium

Descripció / Objectius

Programa de difusió i formació tecnológica de Barcelona Activa.

Situat a l'edifici MediaTIC del 22@, el Cibernàrium és el programa de Barcelona Activa per formar-se tecnològicament i preparar-se professionalment en competències digitals. Activitats de curta i mitjana durada, molt pràctiques, i amb materials divulgatius sobre internet i tecnologies, adreçats a sectors professionals.

 

Quines són les característiques de les activitats?

Negoci i empresa, màrqueting i comunicació, creació web, imatge digital i disseny, programació, educació i TIC, fabricació digital i 3D. Què vols aprendre? El Cibernàrium proposa més de 180 activitats diferents, en grup reduït des del nivell més bàsic fins a l’avançat. Des de Barcelona Activa també t’ajuden a trobar feina, a engegar el teu projecte, a elaborar un pla de negoci i a buscar finançament per a la teva idea professional.

 

Notícies

Els Ateneus de Fabricació ofereixen espais per aprendre, crear i formar-se

L’estiu arriba als ateneus de fabricació de Barcelona

dc., 23/06/2021 - 14:28

Ínclusió digital. S’acaba el curs i hi ha diverses activitats per a makers a les agendes d’estiu dels ateneus de fabricació.

El Fòrum es transforma en un gran laboratori d’experiments

dc., 19/05/2021 - 15:24

Educació. Més de mil alumnes de divuit centres participen en la segona edició del Visions STEAM - Fòrum.

L’Ajuntament i el BIST reafirmen el seu compromís per fer de la ciència un element clau del desenvolupament de la ciutat

dc., 28/04/2021 - 14:30

Ciència. L’alcaldessa Ada Colau i el tinent d’alcalde Joan Subirats es van reunir ahir amb els màxims responsables del Barcelona Institute of Science and Technology i dels set centres de recerca que l’integren.

Barcelona presenta la seva estratègia d’inclusió digital davant les Nacions Unides

dc., 17/02/2021 - 11:05

Inclusió digital. La tercera tinenta d’alcaldia de Barcelona, Laia Bonet, ha presentat davant les Nacions Unides l’estratègia municipal per disminuir la bretxa digital.

Agenda

Sense resultats

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital