Cibernàrium

Descripció / Objectius

Programa de difusió i formació tecnológica de Barcelona Activa.

Situat a l'edifici MediaTIC del 22@, el Cibernàrium és el programa de Barcelona Activa per formar-se tecnològicament i preparar-se professionalment en competències digitals. Activitats de curta i mitjana durada, molt pràctiques, i amb materials divulgatius sobre internet i tecnologies, adreçats a sectors professionals.

 

Quines són les característiques de les activitats?

Negoci i empresa, màrqueting i comunicació, creació web, imatge digital i disseny, programació, educació i TIC, fabricació digital i 3D. Què vols aprendre? El Cibernàrium proposa més de 180 activitats diferents, en grup reduït des del nivell més bàsic fins a l’avançat. Des de Barcelona Activa també t’ajuden a trobar feina, a engegar el teu projecte, a elaborar un pla de negoci i a buscar finançament per a la teva idea professional.

 

Notícies

Inscripcions a l'Aula Digital de desembre

dc., 13/11/2019 - 20:15

Formació. Les inscripcions als tallers del mes de desembre comencen el divendres 15 de novembre.

Vine a fer realitat les teves idees a l’Ateneu de Fabricació!

dt., 12/11/2019 - 14:09

Sostenibilitat. A l'espai de fabricació digital de la Fàbrica del Sol podeu venir a reparar objectes, crear les peces que necessiteu o idear-ne de noves.

Totessomgenis_3

Torna la Festa de la Ciència amb una edició de tardor

dj., 24/10/2019 - 12:13

Cultura i lleure. La gran trobada de la recerca i la innovació arriba un any més amb 200 activitats gratuïtes per a totes les edats.

STEAM Barcelona arriba a més de 25 centres educatius aquest curs

dt., 01/10/2019 - 13:24

Tecnologia i inclusió. STEAM Barcelona té com a objectiu fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre els infants i els joves i s’adreça a tota la comunitat educativa. Aquest curs arriba a més de 25 centres educatius de...

Agenda

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital