BCN Ciutat Digital

La contractació pública innovadora. Una eina de transformació socioeconòmica

T’interessa la contractació pública innovadora? Vols saber què fem per a fomentar-la?

El dijous 14 de desembre al matí l’auditori de la seu de Barcelona Activa (carrer de la Llacuna, 162-164) acollirà l’obertura del Seminari de contractació pública innovadora, un acte de caire divulgatiu obert a tothom en què s’explicarà la nova estratègia europea de contractació de l’Administració pública i, concretament, de l’Ajuntament de Barcelona.

La contractació pública innovadora (CPI) és una modalitat de compra amb un potencial elevat de desenvolupament social i ambiental que vol modernitzar i millorar la qualitat i l’eficiència dels serveis públics, tot impulsant el creixement i la competitivitat de les empreses i impulsant les innovacions que resolguin reptes específics per a la ciutat.

 

PROGRAMA DE L'ACTE:


9.00 h Recepció.
9.30 h Benvinguda a càrrec de Gerardo Pisarello, primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, i Francesca Bria, comissionada de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona.
10.00 h Conferència “The new public procurement style of the 21st century”, a càrrec de Vasileios Tsanidis, DG Communications Networks, Content and Technology Directorate, European Commission.
11.00 h Networking coffee.

 

Si hi voleu participar, confirmeu l’assistència a: ajuntament.barcelona.cat/inscripcions/574431

 

Després de l’acte públic començarà el Seminari de contractació pública innovadora, que porta per títol "Public procurement for innovation and pre-commercial procurement in cities", organitzat per l’EIPA. Es tracta d’un seminari formatiu de dos dies, orientat a cossos tècnics relacionats amb les compres d’ajuntaments de tot Europa i en el qual es presentaran les millors pràctiques de ciutats com ara Londres o Eindhoven.

Per participar en les jornades cal registrar-s’hi des de l’enllaç següent i abonar el cost de la matrícula: http://seminars.eipa.eu/en/activities09/show/&tid=6141