Blog

Share

Uniu-vos al projecte DSI4EU a Varsòvia el 25 de juny per ajudar a configurar noves visions del futur que volem a les nostres ciutats, i explorar plegats com els governs municipals i la comunitat d’innovació social digital poden treballar junts per millorar la vida de les persones.

La proposta CAH i ATRI, guanyadora del repte BCN-NYC sobre habitatge assequible.
Share

La proposta CAH i ATRI ha guanyat el repte BCN-NYC Affordable Housing Challenge sobre solucions innovadores per fer l’habitatge més assequible. El repte ha estat organitzat pel programa i.lab del Comissionat de Tecnologia i Innovació Digital, la Regidoria d’Habitatge i Rehabilitació de l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Nova York. La guanyadora s’ha presentat avui a l’Smart Cities New York.

Share

L’Institut Vila de Gràcia ha guanyat la segona edició del Repte Barcelona Dades Obertes amb l’elaboració d’un índex de gentrificació per als barris de Barcelona, elaborat pels alumnes a partir de l’anàlisi de dades obertes publicades al portal Open Data BCN.

Un moment de la Maker Faire Barcelona 2018.
Share

La Maker Faire Barcelona és la trobada de les comunitats makers i de fabricació digital d’àmbit local i internacional. Una cita indispensable per a enginyers, artistes, creatius, científics i artesans, entre molts altres perfils, en què podran mostrar experiments, projectes i propostes innovadores sota la filosofia del do it yourself (DIY).

Share

El programa de subvencions “Impulsem el que fas” obre la seva tercera convocatòria. Fins al 29 de maig es poden presentar projectes en la modalitat d’innovació social digital.

Un moment de la trobada FlossBCN al Pati Manning, el 9 d'abril de 2019.
Share

A la seva primera trobada del 2019, FlossBcn ha abordat les estratègies municipals per a l’apoderament digital.

Share

La 1a Jornada d’experiències “Impulsem el que fas”, celebrada el 2 d’abril, ha aplegat les entitats impulsores de tots els projectes duts a terme en el marc de les convocatòries 2017 i 2018.

Share

Durant la jornada, s’ha presentat la campanya “100 ciutats en 100 dies” de la Coalició de Ciutats pels Drets Digitals, i s’ha donat la benvinguda a les noves ciutats adherides.

Share

Hem reflexionat sobre el potencial de la innovació urbana i  la contractació pública per a generar promoció econòmica i millorar els serveis urbans. 

Matí Maker 5.
Share

En aquesta trobada s’ha volgut fer una mirada al passat, veure què es necessitava en aquell moment i comprovar com s’ha pogut avançar en aquests dos anys. Com a novetat, la propera Maker Faire Barcelona es farà al Poblenou a l’octubre.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital