BCN Ciutat Digital

1a Jornada d’experiències “Impulsem el que fas”

L’objectiu de la 1a Jornada d’experiències “Impulsem el que fas”, organitzada per Barcelona Activa, era compartir i fer valer els coneixements i les experiències que han viscut els projectes, així com intercanviar aprenentatges i afavorir aliances potencials.

Amb un gran èxit d’assistència, prop de cent entitats i empreses subvencionades en totes les modalitats han participat en diverses dinàmiques per fer que les organitzacions i els projectes transmetessin la seva opinió i les propostes de millora sobre la subvenció i el seu desenvolupament operatiu.

 A més, les entitats també han participat en activitats on s’ha estimulat que es poguessin relacionar, amb l’objectiu d’intercanviar experiències i experteses que fomentin aliances i col·laboracions potencials.

 

Modalitat “Innovació social digital”

Impulsem el que fas” és una subvenció impulsada per l’Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu desenvolupar el teixit econòmic dels barris i els districtes de la ciutat, amb un finançament que pot arribar fins al 80% del pressupost dels projectes.

En les dues edicions que se n’han fet, el 2017 i el 2018, s’ha invertit un total de 5,2 milions d’euros en 218 projectes que han repercutit en més de 2.300 persones i 350 empreses.

Pel que fa a la modalitat d’“Innovació social digital”, s’han subvencionat 16 projectes amb més de 500.000 euros. Pots conèixer els pilots acabats de l’edició 2017 i els que es comencen a treballar del 2018 aquí.

Està previst que al final de l’abril es publiqui la convocatòria del 2019, que serà la tercera edició d’aquesta subvenció.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital