Panoràmica nocturna de Varsòvai.
BCN Ciutat Digital

Acompanyeu-nos per a l'esdeveniment final de DSI4EU: “New urban visions: bringing digital social innovation into City Hall”

Ens agradaria veure-us novament a l’esdeveniment final del projecte DSI4EU, “New urban visions: bringing digital social innovation into City Hall”, que tindrà lloc a Varsòvia el 25 de juny de 2019.

El projecte DSI4EU, en què participa l’Ajuntament de Barcelona, vol donar suport a iniciatives d’innovació social digital que utilitzen tecnologies lliures, obertes, descentralitzades i ètiques, respectuoses amb la privacitat digital de la ciutadania, i traçar-ne un mapa, per abordar els reptes ciutadans i assegurar l’impacte social de les solucions.

“New urban visions” reunirà responsables polítics, professionals i societat civil per explorar com els governs de les ciutats i el conjunt de la comunitat DSI poden treballar junts per millorar la vida de les persones. L’esdeveniment serà una barreja informativa, inspiradora i informal de xerrades, discussions, tallers interactius i treball en xarxa, i també llançarem el nostre Índex DSI i els Future Scenarios. L’assistència a aquest acte és gratuïta.

El registre ja està obert, i estem encantats d’anunciar que també tenim un nombre reduït de beques per a persones de grups i entitats subrepresentades.

 

 

Preguntes freqüents

On té lloc l'esdeveniment? “New urban visions” es durà a terme a l’edifici Marzyciele i Rzemieslnicy, un centre d’innovació social a Varsòvia. La capital polonesa és una de les ciutats més vibrants d'Europa i un centre tecnològic en creixement —i és bonica a l'estiu!

En quin idioma serà? Totes les sessions seran en anglès.

No puc permetre'm el viatge, podeu ajudar-me? Estem encantats d’anunciar que tenim un nombre reduït de beques de fins a 150 euros per a persones de grups i entitats subrepresentades. Pots sol·licitar-ho a http://bit.ly/NUV-Bursary.

Qui finança l'esdeveniment? L’esdeveniment s’organitza en el marc del projecte DSI4EU, que ha estat subvencionat pel programa “Horitzó 2020” de la Unió Europea.

Qui pot donar-me’n més informació? Envieu-nos un correu electrònic a contact@digitalsocial.eu si teniu més preguntes.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital