Exposició "Museu de la desigualtat digital" a Ca l'Alier
BCN Ciutat Digital

Art i dades per reflexionar sobre la desigualtat digital

En un escenari que simula un museu d’art clàssic, l’exposició “Museu de la desigualtat digital” uneix el món analògic i el digital en sis peces que parlen sobre la desigualtat i les noves tecnologies.

Aquesta performance et convida a reflexionar sobre la bretxa digital a través de l'art i les dades. L'exposició es troba a Ca l'Alier i es pot visitar tant físicament com en línia.

La bretxa digital a la ciutat de Barcelona

Recentment s’ha fet públic l’informe “La bretxa digital a la ciutat de Barcelona 2020”, fet per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació BIT Habitat en col·laboració amb la Mobile World Capital Barcelona, que analitza la bretxa digital a la ciutat, així com l’impacte de la pandèmia en els usos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Tot i que els darrers anys s’ha reduït la bretxa de connexió digital per nivell de renda a Barcelona, la crisi sanitària ha posat de manifest les desigualtats en l’ús de les TIC i en l’accés al teletreball o l’educació en línia. Pots consultar els resultats de l'informe aquí.

Exposició “Museu de la desigualtat digital”

Ca l'Alier

Pere IV, 362

Horari: de dilluns a divendres, de 10.00 a 19.00 hores.

Exposició d'accés gratuït. Es permet la visita de persones individuals o de grups de convivència amb restriccions d’aforament.

 

Visita en línia

Museu de la desigualtat digital

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital