Estand de l'Ajuntament de Barcelona a l'Smart City Expo 2019.
BCN Ciutat Digital

Barcelona, referència de l’humanisme tecnològic a l’Smart City Expo

L’Smart City Expo World Congress 2019 va acabar el 21 de novembre amb un nou èxit de participació, amb més de 700 ciutats i 146 països presents i una assistència de 24.399 visitants, que fan d’aquesta fira una de les cites mundials de referència sobre les ciutats intel·ligents.

En aquesta edició, l’Ajuntament de Barcelona hi ha portat la seva aposta per un model de tecnologia i ciutat més just, sostenible i que millori la qualitat de vida de les persones. Tant l’estand municipal com l’Espai Fòrum van presentar els projectes de ciutat vinculats amb la tecnologia que s’estan portant a terme a Barcelona.  

Barcelona va voler manifestar el seu compromís amb els objectius definits a l’Agenda 2030, per fer front als grans reptes del nostre temps, com ara la lluita per la igualtat i la preservació del medi ambient a través dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

 

Participació, interacció i planejament de la ciutat

El model s’ha explicat a través de tres grans eixos: la participació, que engloba la governança local i la participació ciutadana; la interacció, tant social com econòmica, i el planejament urbà de ciutat, que també inclou l’habitatge i la mobilitat de la ciutat.

 

Fòrum

L’estand de l’Ajuntament disposava d’un espai de presentacions, l’Espai Fòrum, on s’han fet més de 30 ponències, activitats i debats, i que ha comptat amb una gran afluència de públic durant les tres jornades de la fira.

Podeu consultar aquí els projectes de ciutat vinculats amb la tecnologia que s’estan fent a Barcelona.

Estand de l'Ajuntament de Barcelona a l'Smart City Expo 2019.
Estand de l'Ajuntament de Barcelona a l'Smart City Expo 2019.
Estand de l'Ajuntament de Barcelona a l'Smart City Expo 2019.
Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital