BCN Ciutat Digital

Conveni amb SEAT per impulsar la innovació, la mobilitat sostenible i l’atracció de talent

L’Ajuntament i SEAT han signat un acord perquè la companyia automobilística estableixi a la ciutat la seu de Metropolis: Lab Barcelona, un centre de recerca internacional gestionat per la companyia. Serà un espai d’investigació especialitzat en mobilitat intel·ligent i sostenible que donarà feina a cinquanta enginyers.

Metropolis: Lab Barcelona serà un centre especialitzat en la gestió del trànsit i el monitoratge dels vehicles per buscar solucions que permetin avançar conjuntament cap a una mobilitat més sostenible ambientalment i també pel que fa a la seguretat.

En aquest sentit, l’alcaldessa, Ada Colau, i el president de SEAT, Luca de Meo, han manifestat durant la signatura del conveni la voluntat mútua de treballar “per una ciutat amb zero emissions i zero víctimes mortals”.

Colau ha destacat que aquesta col·laboració permetrà reforçar el “lideratge internacional de la ciutat”, ja que suposarà una “inversió important en innovació, atracció de talent i creació de llocs de treball”.

El tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, ha destacat el treball portat a terme conjuntament amb la companyia durant els darrers mesos per arribar a fer realitat aquest centre de recerca. “Estem contribuint a situar Barcelona en l’àrea de la innovació i avançant en el camí per afavorir la reactivació i reconvertir el model econòmic”, ha manifestat.

El Metropolis: Lab Barcelona començarà a funcionar el 2017 i tindrà la seu a la ciutat.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital