Cartell-convocatòria de la segona sessió del cicle DSIPLAY.
BCN Ciutat Digital

DSIPLAY: Nous models d’incubació i finançament per a projectes socials innovadors

Els projectes amb un objectiu social i perfil tecnològic no sempre són senzills de finançar. Moltes vegades es troben amb idees de gran abast ciutadà, que disposen de la plataforma i el suport tecnològic adient, però no arriben a bon port perquè falla el mecanisme per subsistir econòmicament.  

El cicle DSIPLAY d’experiències d’innovació social digital continua amb la sessió “Nous models d’incubació i finançament per a projectes socials innovadors”,  on diversos projectes socials innovadors (start-ups), en funcionament i en fase d’explotació, explicaran quin és el model de negoci que han desenvolupat i amb quins obstacles s’han trobat en el procés que abasta des de la idea fins a l’establiment satisfactori al mercat.

A la sessió també hi participarà un inversor en projectes socials que ha creat la seva pròpia plataforma, que compartirà quins criteris utilitza a l’hora de triar projectes i quins mecanismes de suport els ofereix una vegada escollits. 

Els participants confirmats són els següents:

 

DSIPLAY és un nou cicle d’experiències d’innovació social digital que vol apropar la ciutadania els projectes més destacats que s’estan fent a Barcelona en aquest àmbit. El cicle proposa una sèrie d’experiències obertes a tothom per descobrir què és la innovació social digital.

 

“Nous models d’incubació i finançament per a projectes socials innovadors”

Dia: Dimarts 15 d’octubre

Lloc: Sala DAMM. Edifici Pier01. Barcelona TechCity

Hora: De 17.30 a 19.30 hores

Format: Presentacions de projectes + intercanvi d’idees amb inversors i públic

Pots inscriure’t a la sessió aquí.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital