Es reforça l'aliança amb el Barcelona Supercomputing Center

En el marc de l’impuls a la innovació per afavorir una economia digital més plural previst al pla #BCNdigital 2017-2020, el primer tinent d’alcaldia i màxim responsable municipal de l’àrea de Tecnologia i Innovació Digital, Gerardo Pisarello, ha visitat el Barcelona Supercomputing Center (BSC).

L’objectiu d’aquestes visites és construir un nou model d’innovació urbana basat en la col·laboració entre les empreses, les administracions públiques, el món acadèmic i els usuaris amb un lideratge públic i ciutadà.

“Volem reforçar l’aliança estratègica de l’Ajuntament amb aquest centre d’innovació clau per a la ciutat”, ha assegurat Pisarello. I ha afegit: “És important que tot el coneixement i la tecnologia que es generen en el món de la recerca es transfereixin a la societat i beneficiïn i contribueixin al benestar dels ciutadans.”

Així doncs, la visita ha permès analitzar els àmbits de treball relacionats amb la nova estratègia municipal, com ara la digitalització de les ciutats, la qualitat de l’aire en entorns urbans o la contribució de la tecnologia a la mobilitat urbana.

 

 

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital