Exposició “Humanitzant la tecnologia per BARCELONA” a Ca l'Alier.
BCN Ciutat Digital

“Humanitzant la tecnologia per BARCELONA” comparteix les polítiques i els projectes de ciutat intel·ligent que estem impulsant

L’exposició “Humanitzant la tecnologia per BARCELONA” acosta als ciutadans i les ciutadanes les polítiques i les actuacions municipals que es van mostrar a l’estand municipal de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC) d’enguany. La mostra explica les prioritats municipals en l’àmbit de les tecnologies digitals, les polítiques públiques aprovades i els projectes que les desenvolupen.

És el primer cop que es mostra al públic els continguts que l’Ajuntament presenta al SCEWC.

Aquesta iniciativa respon a la voluntat de donar a conèixer als ciutadans i les ciutadanes les actuacions municipals i els projectes més innovadors que l’Ajuntament ha impulsat en el camp del desenvolupament urbà ajudat per la tecnologia, el que s’entén per smart city.

 

Com s’ha d’aplicar la tecnologia a la ciutat?: el model de Barcelona

A “Humanitzant la tecnologia per BARCELONA” descobrirem quin model té Barcelona per aplicar la tecnologia a la ciutat i que respon al posicionament següent:

  • L’Ajuntament de Barcelona treballa per garantir que la tecnologia s’aplica per millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania. Per això, el primer objectiu és humanitzar la tecnologia, perquè el seu ús prioritzi sempre les persones. I perquè serveixi per modernitzar i transformar l’Administració pública, i per oferir més i millors serveis a la ciutadania.
  • La tecnologia ha d’estar al servei d’una societat més justa. La digitalització obre les portes a nous models econòmics, noves formes de treballar més democràtiques. La tecnologia també permet aplicar una fiscalitat més justa i facilita noves formes de relacionar-se i participar en el funcionament de la ciutat. Des del Govern de la ciutat es treballa per garantir els drets de tots els ciutadans i ciutadanes en la nova societat digitalitzada, la privacitat de les dades personals i la igualtat tecnològica sense excepció.
  • L’ús de la tecnologia ha de ser sostenible. Ens ha d’ajudar a combatre l’emergència climàtica i el seu desplegament ha d’estar compromès amb l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. A més, el seu ús ha de ser econòmicament i socialment sostenible i ha d’estar compromès amb la cohesió social, la preservació de la diversitat cultural, l’equitat, la millora de la qualitat de vida, l’apoderament de les persones i els valors democràtics.

 

L'exposició “Humanitzant la tecnologia per BARCELONA” es pot visitar gratuïtament fins al 31 de desembre a Ca l’Alier. L’horari és de 8.00 a 20.00 hores, de dilluns a divendres (tret dels festius).

 

 

Exposició “Humanitzant la tecnologia per BARCELONA” a Ca l'Alier.
Exposició “Humanitzant la tecnologia per BARCELONA” a Ca l'Alier.
Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital