Inclusió Digital

Exposició "Cap a la ciutat humana" a Ca l'Alier.
Share

El 3 de desembre celebrem la clausura de la exposició "Cap a la ciutat humana: com milloraries la teva ciutat?" a Ca l'Alier, amb una taula rodona on es reflexionarà sobre el potencial de la tecnologia i la innovació social per construir ciutats més inclusives i sostenibles. 

 

Ateneu de Fabricació les Corts.
Share

L’Ateneu de Fabricació les Corts ha presentat la cinquena sessió del cicle DSIPLAY d’experiències d’innovació social digital, dedicada al desenvolupament social a la xarxa d’ateneus de fabricació. La trobada ha posat en comú la capacitat que tenen aquests equipaments públics per transformar el territori.

Share

Els darrers quatre anys, el Pla Barcelona Ciutat Digital ha convertit la tecnologia en el motor que ens portarà cap a una ciutat més cohesionada, intel·ligent, sostenible i justa.

Share

Quatre vídeos, vuit experiències i un objectiu en comú: aconseguir una ciutat digital per a les persones. “Que la revolució digital serveixi a molts, no només a uns pocs.” Francesca Bria, comissionada de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona. 

Share

“La tecnologia i les dades han de servir la població. Han de servir per retornar-li el control econòmic i democràtic.” – Francesca Bria, comissionada de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona.

Share

El 2017, Impulsem el Que Fas va subvencionar deu projectes amb un pressupost de 350.000€. Els projectes finançats van donar solució a necessitats d’alt impacte social com ara el reciclatge, la formació i la inclusió digital, la reducció de la bretxa digital o la lluita contra la pobresa energètica.

Share

El 18 d'octubre de 2018, en el context de l'esdeveniment Biennal de Pensament "Ciutat oberta", es va celebrar el lliurament de premis del repte per apoderar les dones en la indústria tecnològica, una iniciativa desenvolupada amb la Fundació Mobile World Capital i el seu programa d-LAB. 

Share

L’objectiu és donar a conèixer entre els i les joves les carreres professionals de ciència, tecnologia, art i disseny i matemàtiques (STEAM) i apropar la tecnologia a la ciutadania.

Curs de ciberalfabetització a les biblioteques de Barcelona.
Share

Barcelona Activa ofereix formació per reduir la fractura digital entre les persones més grans de 55 anys i despertar vocacions tecnològiques entre els joves. 

 

Edificis al 22@.
Share

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat les línies mestres del Pla Barcelona Ciutat Digital 2017-2020 per impulsar la sobirania tecnològica de la ciutadania, afavorir una economia digital més plural i fer possible un nou model d’innovació urbana, amb un lideratge públic i ciutadà clar.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital